icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Dygtig og resultatorienteret erhvervs- og uddannelsesvejleder til Job- og Virksomhedsservice

Har du erfaring med og er knivskarp til uddannelses- og erhvervsvejledning, og ved du en masse om diverse uddannelsesområder? Brænder du for at guide og motivere ledige borgere til at se nye uddannelsesmuligheder? Og har du lyst til at være med til at videreudvikle vores område og uddannelsesindsatser i Jobcentret? Så er du måske vores nye kollega!

Info

Da vores nuværende super dygtige erhvervs- og uddannelsesvejleder har valgt at søge nye udfordringer, søger vi en kompetent arvtager til denne spændende stilling, der er placeret i afdelingen Job- og Virksomhedsservice i Glamsbjerg. Stillingen er på 37 timer om ugen og med tiltrædelse den 1. november 2019.

Vi er i fuld gang med at videreudvikle vores uddannelsesrettede indsats på beskæftigelsesområdet. Opskriften er et stærkt samarbejde internt og eksternt, løbende udvikling af vore metoder og sidst men ikke mindst at have de bedste medarbejdere. Det er her, du kommer ind i billedet.

Hvem er vi

Job- og Virksomhedsservice er en del af Jobcenter Assens, der ligger på Nørregade 42, 5620 Glamsbjerg.

Assens Kommune har stort fokus på uddannelse og opkvalificering af ledige borgere til jobområder med mangel på arbejdskraft. Der er således stor politisk og administrativ bevågenhed på at øge uddannelsesgraden blandt kommunens borgere og på alle tiltag, der understøtter dette mål.

Vi kan tilbyde dig:

 • 28 engagerede og ambitiøse kolleger i Job- og Virksomhedsservice
 • en meget spændende og udfordrende stilling, hvor vi giver plads til din faglige og personlige udvikling
 • gode muligheder for selv at præge din hverdag
 • et arbejdsmiljø, hvor vi hjælper med at gøre hinanden gode i en respektfuld og uhøjtidelig omgangstone
 • et miljø, hvor vi er proaktive og nytænkende.

Om jobbet

Som erhvervs-og uddannelsesvejleder i Jobcenter Assens kommer du til at afholde individuelle samtaler med ledige borgere inden for forskellige målgrupper. Derudover kommer du også til at deltage i fællessamtaler med borgeren og dennes jobformidler, når uddannelse er på dagsordenen.

Du er som minimum indtil udgangen af 2020 primært beskæftiget med opgaver direkte forbundet med uddannelsesløft af ledige dagpengemodtagere, da vi deltager i et 2-årigt STAR-projekt i 2019 og 2020. Det er et projekt, som har til formål at øge afgangen fra offentlig forsørgelse til job og uddannelse for ledige. Det sker ved at tilbyde ledige uden kompetencegivende uddannelse, forældede uddannelser eller uddannelser, der ikke efterspørges, en intensiv og uddybende vejledning om uddannelsesmuligheder samt uddannelsesløft med gode jobperspektiver.

Du er i hyppig kontakt med uddannelsesinstitutionerne, primært på Fyn, og kan videreformidle nyttig viden fra disse institutioner omkring diverse uddannelsesmuligheder til resten af jobcentrets medarbejdere.

Desuden har du virksomhedskontakt og besøger jævnligt virksomheder.

I rollen som erhvervs-og uddannelsesvejleder får du et alsidigt job med mange facetter, som du virkelig har mulighed for at sætte dit eget præg på. Det gælder især opgaverne vedr. uddannelsesløft-indsatsen. Jobbet stiller krav til struktur, rammer og retning, men du udfylder selv rammerne med egne initiativer. Du vil derfor typisk være meget selvkørende i hverdagen, som er meget varierende i forhold til opgaver.

Af øvrige opgaver kan nævnes:

 • overblik over uddannelsesordninger med fokus på uddannelsesløft og voksenlærlinge
 • screening af nye ledige til uddannelsesløft
 • ansvarlig for godkendelse af voksenlærlinge
 • vejledning af virksomheder omkring voksenlærlingeordningen
 • administrativt omkring uddannelsesløft og bevillinger fra puljer
 • udvikling af nye uddannelses/opkvalificeringsforløb ad hoc
 • samarbejde omkring rekruttering af nye social- og sundhedshjælpere/-assistenter

Hvem er du

Vi har en forventning om, at du:

 • enten har en vejlederuddannelse eller erfaring med uddannelsesvejledning for ledige borgere
 • brænder for at opnå succes med at hjælpe andre i den forandringsproces, som de er i
 • evner at motivere og inspirere jobcentrets ledige i retning af uddannelse og job
 • er nytænkende og innovativ i forhold til udvikling af stillingen
 • er en fantastisk kollega
 • ønsker at være med til at udvikle Jobcenter Assens' beskæftigelsesindsats
 • er motiveret af en jobfunktion, som både indebærer en bred kontaktflade indadtil og udadtil, masser af vejledningssamtaler, tæt sparring med jobcentrets jobformidlere og stillesiddende, administrative funktioner
 • er kompetent IT-bruger og har styr på behandling af data
 • har sans for systematik og flair for mundtlig og skriftlig formidling
 • kan bidrage til at fastholde vores gode arbejdsmiljø.

Som person har du en udadvendt, opsøgende og fleksibel tilgang. Du er resultatorienteret og har stærke samarbejdskompetencer og opbygger naturligt gode relationer. Hverdagen kan til tider være hektisk, så det er nødvendigt, at du arbejder struktureret og engageret – og er god til at følge opgaverne til dørs.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest, inden ansættelse kan finde sted. Dette kan du gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk. Kørekort er et krav.

Vil du vide mere

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Job- og Virksomhedsservice, Anders Barkholdt, på tlf. 64 74 70 04 eller mobil 29 46 03 19.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 44, 2019.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!