icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Skolesekretær til Tommerup Skole

Holder du af at omgås børn og voksne? Er du serviceminded og rutineret IT-bruger, og trives du med både ad hoc opgaver og de mere rutineprægede opgaver? Vil du være en del af en skole med gode rammer, et godt undervisningsmiljø samt et arbejdsmiljø præget af hjælpsomhed, venlighed og gensidig respekt? Så kan du måske være vores nye skolesekretær.

Info

Tommerup Skole søger pr. 1. januar 2020 en ny skolesekretær, da vores mangeårige, meget dygtige og afholdte sekretær går på pension. Stillingen som skolesekretær er som udgangspunkt på 30 timer om ugen jævnt fordelt på ugens hverdage.

Om jobbet

Som skolens sekretær er du en central og vigtig person i skolens hverdag. Du er ofte elevers og forældres første møde med skolen, da det er dig, man møder både i telefonen og på kontoret. Så det er vigtigt, at du er udadvendt, venlig og serviceorienteret.

Jobbet rummer mange forskellige slags opgaver – både faste opgaver og ad hoc opgaver, som kommer dumpende ind fra siden og måske har korte deadlines. Du skal derfor trives med en omskiftelig hverdag, som ikke altid kan forudsiges.

Dine faste opgaver vil være omkring administration af skolens økonomi, vedligeholdelse af og registrering i elevprogrammer, administration af personaledata, bus og mælkeordning, vedligeholdelse af skolens hjemmeside samt diverse registreringer, indberetninger og dokumentation.

Desuden får du et tæt samarbejde med skolens ledelse, og du bliver en naturlig del af skolens personale og indgår i skolens samlede kerneopgave.

Hvem er du

Som vores nye skolesekretær er du dygtig til økonomi og administration, og det er en absolut fordel, hvis du har en kontoruddannelse. Du har en naturlig autoritet og et engagement i, at Tommerup Skole samlet set fungerer i hverdagen.

Derudover forventer vi, at du:

  • formår at arbejde både selvstændigt og samarbejdsorienteret
  • er rutineret IT-bruger og hurtig til at sætte dig ind i nye IT-programmer som KMD Opus, KMD Educa, Acadre og Aula
  • er fleksibel ift. til dine opgaver og trives både med ad hoc opgaver og de mere rutineprægede opgaver
  • har en tilgang i retning af ”hvis jeg ikke lige ved det, så prøver jeg at finde ud af det”
  • er serviceminded og har lyst til at hjælpe elever, forældre og kolleger i hverdagen.

Hvem er vi

Tommerup Skole er en mindre folkeskole med 205 elever fordelt i 0.-9. klasse, som er beliggende i udflytningsbåndet til Odense i naturskønne omgivelser. På skolen prioriterer vi fællesskabet – og vi kender hinanden på tværs af klasserne, der ikke er ”overfyldte”.

Skolen gennemgår pt. en større renovering, som betyder, at vi får et nyindrettet hus til vores indskoling og SFO.

Vores arbejdsmiljø er præget af hjælpsomhed, venlighed og gensidig respekt, og humor og god energi er en naturlig del af hverdagen.

Tommerup Skole er en del af partnerområde Øst, og du får et tæt samarbejde med sekretærerne på de øvrige skoler i området.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at børneattest indhentes, inden ansættelse kan finde sted. Straffeattest skal du selv indhente digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere

For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte viceskoleleder, Thomas Nielsen, på tlf. 25 23 28 05 eller skoleleder, Kirsten Møller, på tlf. 25 23 28 00.

Du kan også læse mere Tommerup Skole på www.tommerupskole.dk.

Ansøgningsfristen er 30. oktober 2019, og ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 45.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!