icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Maskinfører/specialarbejder til Entreprenørgården i Assens Kommune

Har du lyst til at prøve nye udfordringer i en moderne organisation? Kan du levere højt engagement og faglighed, og har du samtidig humoristisk sans og lyst til at arbejde tæt sammen med gode kolleger? Så er du måske den nye medarbejder, vi står og mangler.

Info

Assens Kommunes Entreprenørgård søger snarest muligt en maskinfører/specialarbejder.

Hvem er vi

I Assens Kommune arbejder vi værdibaseret med borgere og virksomheder i centrum. Vi er en dynamisk arbejdsplads med fokus på trivsel samt tværgående og helhedsorienteret samarbejde omkring de kerneydelser og opgaveløsninger, vi leverer, såvel internt som til borgerne.

Entreprenørgården er en decentral kommunal driftsenhed, der varetager driftsopgaver primært inden for parker, grønne arealer, idrætsanlæg og vejområdet.

Vi er kendetegnet ved en dygtig og engageret blandet personalegruppe. Vi sætter fagligheden højt og vægter medarbejdernes trivsel, ligesom vi er udpræget udviklingsorienteret og gerne tager nye initiativer.

Om jobbet

Du skal i tæt samarbejde med dine nærmeste foresatte og kolleger deltage i alt forefaldende arbejde inden for park og vejområdet.

Du må påregne deltagelse i vintertjenesten.

Hvem er du

Vi forventer, at du:

  • kan arbejde selvstændigt og er mødestabil
  • som minimum har kørekort B, og har du også trailerkort, er det en fordel
  • har evt. også sprøjtecertifikat.

Vi tilbyder

  • En spændende og miljøbevidst arbejdsplads med gode kolleger
  • Beklædning og afspadseringsaftaler
  • Sundhedsordning for alle ansatte
  • En uformel og kollegial tone, hvor du har frihed under ansvar.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og efter principperne for lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest ved ansættelse. Dette kan gøres digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.  

Vil du vide mere

Hvis du ønsker nærmere oplysninger om stillingen, kan du kontakte driftsleder Freddy Nielsen på tlf. 64 74 67 91 eller gartnerformand Elisabeth Bonde på tlf. 64 74 67 94.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 40.

Vi glæder os til at høre fra dig!