icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Tysklærer til Glamsbjergskolen

Er du en dygtig og engageret lærer? Kunne du tænke dig at arbejde et sted, hvor din faglighed vægtes højt, og hvor værdierne respekt, fællesskab, faglighed og trivsel danner rammerne om vores hverdag? Så er du måske vores kommende kollega!

Info

Hos Glamsbjergskolen søger vi en tysklærer til opstart pr. 1. november 2019.

Hvem er vi

Glamsbjergskolen er en moderne folkeskole med 440 elever fra 0. til 9. klasse. Skolen er vigtig i lokalområdet og søges i høj grad af områdets børn og forældre.

Vi har et meget dygtigt og ambitiøst personale, der alle arbejder med stort engagement for at skabe en god hverdag for eleverne.

På Glamsbjergskolen tror vi på, at læring og trivsel er hinandens forudsætninger. Derfor er det vores mål, at læring, engagement, glæde og trivsel er grundelementer i barnets skoledag igennem hele skoleforløbet.

Vi ønsker, at give vores elever de bedst mulige forudsætninger for at klare sig godt og begå sig godt i en hastigt omskiftelig og krævende verden. Vi har investeret i nye og moderne forberedelsesfaciliteter til personalet.

Hvem er du

Vi søger en lærer, der har linjefag i tysk og engelsk. Du skal arbejde i udskolingen.

Desuden forventer vi, at du:

  • har et stort engagement
  • er ambitiøs på egne og elevernes vegne
  • er samarbejdsorienteret, fleksibel og villig til at tage ansvar og indgå i en dialog med ledelse og kolleger om alle aspekter af lærerlivet
  • er tydelig og klar over for eleverne, og at du påtager dig lederrollen i klassen er en selvfølge

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældene overenskomst og ud fra principperne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at straffe- og børneattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted. Straffeattesten skal du selv indhente på www.borger.dk eller www.politi.dk

Vil du vide mere

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte skoleleder Mette Runge på tlf. 64 74 78 52 eller viceskoleleder Flemming Widesen på tlf. 64 74 78 51.

Du kan også læse mere om Assens Kommune på www.assens.dk.

Samtaler finder sted den 25. september 2019 fra kl. 15.00.