icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Pædagogisk afdelingsleder til Vissenbjerg Skole

Har du lyst til at skabe trygge og inspirerende læringsmiljøer, så vores elever trives endnu bedre og lærer endnu mere? Vil du være en del af et nyt ledelsesteam og være med til at udvikle en lærende kultur? Interesseret? Så se, om du kan genkende dig selv i dette billede.

Info

Vi leder efter en afdelingsleder til Vissenbjerg Skole, der brænder for at stå i spidsen for vores SFO og afdeling 1, hvor fundamentet for børnenes skolegang bygges.

Hvem er du

Som Vissenbjerg Skoles nye afdelingsleder tænker du, at overgangen til skolen og de første skoleår er vigtige, for det er her kimen til varig skoleglæde sås. Sammen med vores dygtige personale har du lyst til at skabe trygge og inspirerende læringsmiljøer, så vores elever trives endnu bedre og lærer endnu mere.

Du har blik for, at det er vigtigt at involvere både lærere og pædagoger for at det lykkes, og du har gode redskaber i din værkstøjskasse til at sikre et godt tværfagligt samarbejde samt professionelle læringsfællesskaber.

Du drømmer om en kultur, hvor vi lærer sammen, hvor vi deler glæder og sorger med hinanden, hvor vi hjælper hinanden, når det brænder på, og hvor ordentlighed, tillid, ansvarlighed og fordomsfrihed er de bærende værdier.

Af natur lyser du på det gode og tror på det enkelte menneskes potentiale, og det smitter af på din måde at møde elever, forældre og medarbejdere. Dialog er ikke et opreklameret modeord for dig. Du er også rolig og fattet, og du hviler i dig selv, fordi du står tungt på dine værdier og din faglighed, og du er bevidst om, at du som leder er rollemodel og kulturskabende.

Du er relationskompetent og evner at opbygge relationer opad, nedad og til siden i et blik for den samlede organisation. Du har folkeskolen på sinde – med alt hvad den indebærer af snotnæser, glemte gummistøvler, børnetegninger, døde kaniner, kram og konflikter, men også i høj grad en tæt opfølgning på det enkelte barns læring og trivsel. Derfor befinder du dig også fysisk tæt på børn, forældre og medarbejdere og viser tilgængelighed og åbenhed.

Hvis du har læst med så langt, og det begynder at krible i fingrene, vil du måske også kunne nikke til, at du brænder for at:

  • omsætte Vissenbjerg Skoles vision
  • uddelegere meningsfuldt, tillidsfuldt og ansvarsfuldt, fordi du ved, at du leder resultater gennem andre
  • give løbende feedback og vurdere indsatser
  • coache teams og medarbejdere
  • lede læringsprocesser
  • lede faglig udvikling ved selv at gå forrest og vise vejen, men også ved at stå ved siden af og bagved for at se, om alle er med
  • fejre dine medarbejderes succes.

Som afdelingsleder får du helt konkret det overordnede ansvar for udvikling og ledelse af vores SFO og afdeling 1, samt et pædagogisk medansvar for at udvikle Vissenbjerg Skoles læringsmiljø set i et bredt perspektiv.

Vi drømmer om, at du er uddannet lærer og har flere års praksiserfaring. Derudover håber vi, at du allerede har ledererfaring og lederuddannelse, men det skal ikke stå i vejen for den helt rigtige profil.

Hvem er vi

Vil du med på holdet, bliver du en del af et nyt ledelsesteam, der består af en skoleleder og en viceskoleleder. Vores ledelsesteam sigter efter at samarbejde som et professionelt lærende fællesskab, og her får du mulighed for at være med til at udvikle en lærende kultur. Vi er omgivet af dygtige koordinatorer, vejledere, lærere og pædagoger, som alle hver dag står på tæer for at lykkes med elevernes trivsel og læring. Tonen er uformel og humoristisk, men tag ikke fejl – vi er hamrende ambitiøse, selv om vi har det sjovt imens.

De næste år fokuserer vi på at omsætte Assens Kommunes vision ”Med vilje og hjerte” og skabe sammenhængskraft på tværs af skolen ved at udvikle skolens identitet, værdier og læringsmiljø.

Vissenbjerg Skole har godt 600 skønne elever, og vi har 2-3 spor fra 0. - 9. klasse. Skolen er inddelt i afdeling 1, som rummer 0. - 4. klasse, og afdeling 2 fra 5. - 9. klasse. Derudover har vi en lille specialklasseafdeling og en lille LKT-afdeling. Vores dejlige SFO har næsten 200 børn og har fantastiske rammer. Skolen har gode faciliteter både inde og ude, for både børn og voksne.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende aftale mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation. Vi gør opmærksom på, at børne- og straffeattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted. Tiltrædelse ønskes pr. 1. januar 2020.

Besøg os!

Vi synes, du skal komme forbi og se med egne øjne, hvor fint her er på Vissenbjerg Skole. Du kan kontakte skoleleder, Gitte Kondrup Ebbesen, for nærmere aftale, ligesom du altid er velkommen til at ringe, hvis du har nysgerrige spørgsmål på tlf. 24 24 75 67.

Ansættelsesproces

Vi skal have din ansøgning, dit cv og relevante bilag (eksamensbevis, udtalelser mm) elektronisk senest den 22. september 2019.

Vi afholder 1. samtale den 3. oktober fra kl. 14.30, og går du videre til 2. samtale, skal du også sætte kryds i kalenderen den 22. oktober 2019 fra kl. 15.30.

Forud for 2. samtale får du tilsendt en lille opgave, som du skal præsentere for ansættelsesudvalget.

Som led i rekrutteringsprocessen foretages der mellem 1. og 2. samtale en personprofilanalyse med efterfølgende tilbagemelding af vores HR-afdeling på Assens Rådhus den 10. oktober 2019.

Vi glæder os til at høre fra dig!