icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Dygtig lærer med naturfaglig profil til Vissenbjerg Skole

Er du uddannet lærer med en naturfaglig profil? Har du blik for den enkelte elev og fællesskabet, og kan du praktisere en klasseledelse, der skaber forudsigelighed, ro og tryghed? Og vil du være en del af et stærkt kollegialt sammenhold, hvor vi hjælper hinanden og udviser omsorg? Så er det måske lige dig, vi er på udkig efter.

Info

På Vissenbjerg Skole søger vi en lærer til et vikariat på fuldtid med ansættelse fra den 9. september 2019 til og med den 13. december 2019.

Hvem er vi

Vissenbjerg Skole er den største folkeskole i Assens Kommune. Vi har ca. 640 skønne elever, og vi har 2-3 spor fra 0. – 9. klasse. Skolen er inddelt i afdeling 1, som rummer 0. – 4. klasse, og afdeling 2 fra 5. – 9. klasse. Derudover har vi en specialklasserække og en LKT-afdeling. Vores dejlige SFO har næsten 200 børn og har fantastiske rammer.

Vi har et godt fællesskab af dejlige børn og voksne, og skolen har gode faciliteter både inde og ude.

Om jobbet

Stillingen dækker to skemaer.

Det første skema er kun 2 uger og består primært af matematik, natur og teknologi, håndværk/design, fysik/kemi og idræt på 5. og 8. klassetrin.

Det andet skema er på 12 uger og dækker en masse madkundskabstimer, matematik og biologi. Timerne ligger på 5., 7., 8. og 9. klassetrin.

Årsplanerne er lavet, aftalerne er på plads – så vi mangler bare dig til at hjælpe.

Om dig

Du er uddannet lærer, og du har mod på at kaste dig ud i nye udfordringer.

Du kan nikke til, at du har blik for den enkelte elev og fællesskabet, ligesom du er relationskompetent og praktiserer en klasseledelse, der skaber forudsigelighed, ro og tryghed for børnene og de unge mennesker.

Du hviler i dig selv og udviser overblik – også i pressede situationer. Men du er ikke bleg for at bede om hjælp, når du har behov for det.

Til gengæld kan vi love dig et kollegialt sammenhold og kolleger, der gerne giver en hånd med og udviser omsorg, og ikke mindst – super søde børn og unge, som fortjener det allerbedste.

Løn og ansættelsesforhold

Tiltrædelse ønskes pr. 9. september 2019. Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest, inden ansættelse kan finde sted. Dette kan du gøre digitalt med Nem ID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere

Du er velkommen til at kontakte skoleleder Gitte Kondrup Ebbesen på tlf. 64 74 79 44, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi skal have din ansøgning, dit CV og relevante bilag (eksamensbevis, udtalelser mm.) elektronisk senest den 30. august. Samtaler afholder vi den 4. september fra kl. 9.00.

Vi glæder os til at høre fra dig!