icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Psykolog til PPR i Assens Kommune

Er du uddannet psykolog, og har du gode formidlingsevner? Udviser du engagement og initiativ, og har du blik for en helhedsorienteret indsats? Så er du måske vores nye kollega i PPR!

Info

En af vores psykologer er på barsel, og derfor søger vi en psykolog, gerne autoriseret, til PPR. Stillingen er et barselsvikariat på 32 timer om ugen med tiltrædelse snarest muligt.

Hvem er vi

PPR er en del af afdelingen PPR og Sundhedsfremme, som omfatter sundhedsplejen, sundhedsfremme og tandplejen, og hører under området Børn, Unge og Uddannelse i Assens Kommune .

PPR har til huse på rådhuset i Assens, og personalet i PPR består af syv psykologer (inkl. dig), tre tale-hørekonsulenter, én læsekonsulent, to ressourcepædagoger, én specialpædagogisk konsulent, to Børn og Familie-psykologer, fem børneterapeuter (fys/ergo), en sekretær og en konstitueret afdelingsleder.

Vores afdeling er en udviklingsorienteret og meget tværfaglig arbejdsplads, hvor vi bl.a. er ved at implementere Sveriges-modellen i en form tilpasset Assens Kommune. Vi arbejder konsultativt med fokus på relationer og ressourcer i et helhedsorienteret perspektiv.

Vi tilbyder en stilling med spændende faglige udfordringer og stor selvstændighed i arbejdet. Internt i PPR arbejdes der med kollegial supervision, faglig refleksion samt videns- og erfaringsdeling.

Hvem er du

Vi forventer, at du:

  • er uddannet cand.pæd.psych. eller cand.psych, gerne autoriseret
  • kan udvise engagement og selvstændighedsamt åbenhed og vilje ind i de tværfaglige løsninger
  • har interesse for PPR-opgaver omfattendebåde det udredende, det rådgivende og det konsultativearbejde
  • har gode formidlingsevner og blik for denhelhedsorienterede indsats.

Om jobbet

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:

  • udvikling af inklusion i samarbejde meddagtilbud, skoler og ungdomsuddannelser
  • udarbejdelse af konsultative arbejdsformer
  • pædagogisk psykologiske undersøgelserog vurderinger af henviste børn og unge
  • indsatser på individ-, gruppe- ogorganisationsniveau
  • kvalificering af det tværfaglige område idet fælles kompetencecenter, som samarbejder med myndighed.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at straffe- og børneattest indhentes, før ansættelsen kan finde sted. Straffeattesten skal du selv hente digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere

Har du brug for yderligere oplysninger, eller har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte konstituerede afdelingsleder Lone Boas tlf. 51 17 21 33 eller psykolog Nanet Nielsen på tlf. 29 28 09 63. På grund af ferietid er det muligt, at vore telefoner ikke straks bliver taget, men indtal en besked, og vi vil ringe tilbage.

Ansættelsessamtaler afholdes onsdag den 7. august 2019 på Assens Rådhus.

Vi ser frem til at høre fra dig!