icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Social- og sundhedshjælper til afløsning i borgers hjem samt ferieafløsere

Vil du være med til at gøre en forskel for vores borgere og støtte dem i at mestre deres hverdagsliv? Er du fagligt bevidst, nysgerrig og positiv? Vil du have medbestemmelse og være en del af en arbejdsplads med et godt sammenhold og plads til forskellighed? Så har vi jobbet til dig!

Info

Hjemmeplejen Assens søger snarest muligt en social- og sundhedshjælper til afløsning i borgers hjem. Stillingen er et 6 måneders vikariat på 37 timer ugentligt, og der arbejdes på ugens 4 første dage.

Desuden søger vi snarest muligt ferieafløsere – gerne med interesse for faget.

Hvem er vi

Hjemmeplejen Assens er en udekørende gruppe, som arbejder og tænker rehabiliterende, så borgeren kan klare sig i eget hjem.

Vi arbejder med FSIII samt KMD Nexus, og dokumentationen er vigtigt, for at opgaverne lykkes. Desuden arbejder vi tværfagligt i hjemmeplejen.

Hos os bliver du taget alvorlig og lyttet til. Vi har en stor omsorg for hinanden, og her er plads til, at vi er forskellige, hvilket betyder, at vi supplerer hinandens svage og stærke sider. 

Kommunikation er en stor del af vores arbejde. Vi kommunikerer dagligt med hinanden, borgerne og deres pårørende. Derfor er det et område, som er i fokus hele tiden. Vi underviser bl.a. i og taler om, hvad god kommunikation er samt deler viden med hinanden.

Hvem er du

Vi søger kolleger, som i hverdagen kan arbejde aktiverende og motiverende.

Det er vigtigt, at du opsøger det tværfaglige samarbejde, så tingene lykkes sammen med borgeren. Grundlæggende skal du derfor være nysgerrig, positiv og fyldt med god energi. Du skal være stabil og sætte en ære i at passe dit arbejde og arbejde bevidst med din faglighed.

Samtidig skal du have lyst til at arbejde med psykiatriske og pædagogiske opgaver, og du skal kunne rumme mange forskellige levemåder.

Endelig skal du have lyst til at udvikle dig selv fagligt gennem refleksion.

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomster og ud fra principperne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest ved ansættelse. Dette kan gøres digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingerne, er du velkommen til at kontakte leder Rose M. Islin Ried på tlf. 64 74 75 63.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 30. juli 2019. Uddannelsesbevis bedes medbringes til samtalen.

Vi glæder os til at høre fra dig.