icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Dygtig, effektiv og resultatorienteret jobformidler til Job og Virksomhedsservice

Kan du få jobklare ledige i job og være med til at se nye virksomhedsrettede muligheder i samarbejde med borgerne? Stræber du efter at nå målene, er du resultatorienteret og vil du være en del af en succesfuld afdeling med fart på? Så er det måske lige dig, vi er på udkig efter!

Info

Hos Jobcenter Assens søger vi en jobformidler til afdelingen Job og Virksomhedsservice med tiltrædelse pr. 2. september 2019.

I Jobcenter Assens ønsker vi at sætte ekstra ind på at styrke indsatsen for at endnu flere ledige jobklare borgere kommer i job. Derfor søger vi en jobformidler, der kan være med til at løfte denne opgave.

Om jobbet

Du vil som jobformidler i Job og Virksomhedsservice komme til at arbejde med forsikrede ledige og jobparate kontanthjælpsmodtagere. I dagligdagen vil du bl.a. afholde jobrettede samtaler med et stærkt fokus på systematisk jobformidling og brugen af den velkendte A-B-C strategi.

Derudover vil du have rigtig meget opsøgende virksomhedskontakt og bruger en del tid på virksomhedsbesøg bl.a. ifm. udplacering i og opfølgning på private løntilskudsjob og virksomhedspraktikker.

Du vil også komme til at arbejde med diverse indsatser, som du selv får stor mulighed for at sætte dit præg på, herunder workshops/gruppemøder med borgerne. Det kunne fx være borgere med udfordringer i form af manglende motivation, sprog, mobilitet, og behov for brancheskifte. Det er vigtigt, at du i jobbet kan udvise handlekraft, og at du trives med at arbejde resultatorienteret. I jobbet kommer du både til at arbejde med myndighedsrollen, men især med den virksomhedsrettede indsats, hvilket derfor er nødvendigt, at du trives med.

Hvem er du

  • Du motiveres af at skabe gode resultater, og du ser det som en sejr, hver gang du opnår et match mellem en borger og en virksomhed
  • Du ved, at du er en væsentlig drivkraft for at nå resultaterne og at samarbejde er afgørende for at nå målet
  • Du kan formidle ledige til job og har erfaring med opsøgende virksomhedskontakt
  • Du kan motivere ledige til at komme i beskæftigelse og er en stærk formidler, som kan forventningsafstemme kravene mellem borger og virksomhed
  • Du finder det spændende og helt naturligt at skulle kontakte arbejdsgivere med henblik på at finde stillinger, der kan matche vores ledige
  • Du samarbejder naturligt på tværs og har øje for det fælles mål

Vi har en forventning om, at du kan samarbejde på højt niveau både med dine nærmeste jobformidlerkollegaer i Team Jobklar, men også med jobcentrets øvrige job- og virksomhedskonsulenter m.fl.

Det er ikke afgørende, hvad du har med i bagagen rent erhvervs- og uddannelsesmæssigt. Det er dog en klar fordel, hvis du har erfaring som virksomhedskonsulent eller jobformidler fra en lignende stilling, fx fra anden aktør, et jobcenter, en A-kasse eller måske et rekrutteringsfirma. Desuden er det en fordel, hvis du har erfaring med at tolke og formidle lovgivning og meget gerne fra beskæftigelsesområdet.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er fast og på 37 timer ugentligt med flekstid. Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomster og ud fra principperne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest ved ansættelse. Dette kan gøres digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere

Hvis du ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Anders Barkholdt på tlf. 64 74 70 04.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt torsdag i uge 26 2019.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!