icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Sundhedsplejerske til Assens Kommune

Er du uddannet sundhedsplejerske, fagligt velfunderet og indstillet på at bruge energi på udvikling og samarbejde? Har du engagement og en god portion humor? Og har lyst til at være en del af Sundhedsplejen i Assens Kommune? Så er det måske lige dig, vi søger!

Info

En af vores sundhedsplejersker har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi en sundhedsplejerske til en fast stilling på 30 timer om ugen med tiltrædelse 1. september 2019.

Hvem er vi
I Assens Kommune har vi fornylig samlet indsatserne for sundhedsfremme og sundhedspleje i afdelingen Sundhedsfremme og Sundhedspleje. Afdelingen består af 20 dygtige og engagerede medarbejdere, som holder til på tre matrikler og arbejder på at fremme et tæt tværfagligt samarbejde.

Vi er 16 sundhedsplejersker, heraf en konstitueret leder af Sundhedsplejen samt 4 sundhedskonsulenter. Alle sundhedsplejersker er med i forskellige udviklingsgrupper og har kompetencefunktioner. Vi har bl.a. overvægtsklinik, certificerede ammevejledere, småbørnskonsulenter, forældre-fødselsforberedelseskurser, gruppe for mødre med fødselsreaktion, grupper for børn i sorg og meget mere.

I Sundhedsplejen arbejder vi med tidlig opsporing og tidlig indsats. Vi er meget opmærksomme på at udvikle helhedsorienterede, sammenhængende og koordinerede indsatser for familierne, som hjælper børn og unge til en sund opvækst og skaber gode forudsætninger for en sund voksentilværelse. Samtidig har vi fokus på at styrke en stærk tværfaglig samarbejdskultur, herunder tværfaglige samarbejdsprocesser både internt i kommunen samt med sygehus, fødested og almen praksis.

Om jobbet 
Sundhedsplejen holder til i børne- og familiecentrene i Tommerup og Assens. Vi består af 16 sundhedsplejersker, hvor nogen er uddannet småbørnskonsulenter og andre har forskellig efter- og videreuddannelse inden for amning, overvægt samt sorgforløb.

Vi tilbyder 4. og 5. dags besøg, hvilket betyder lørdags- og helligdagsvagter. Vi tilbyder graviditetsbesøg til alle førstegangsgravide og hjemmebesøg til alle familier.

Vi kan tilbyde dig en sundhedspleje med vægt på de grundlæggende kerneopgaver hos småbørn og skolebørn. Samtidig er vi en sundhedspleje i fuld udvikling med nye initiativer og udfordringer, hvor vi lægger vægt på at se muligheder frem for begrænsninger.

Hvem er du

Vi forventer, at du er:
  • uddannet sundhedsplejerske
  • er fagligt velfunderet og indstillet på at bruge energi på udvikling og samarbejde
  • har en åben tilgang til arbejdet.

Derudover er nødvendigt, at du har kørekort og bil til rådighed for at kunne bestride jobbet.

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er en fast ansættelse med tiltrædelse den 1. september 2019. Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse.

Vi gør opmærksom på, at børneattest indhentes, inden ansættelse kan finde sted. Straffeattest skal du selv indhente digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte konstitueret leder af sundhedsplejen Hanne Kondrup på tlf. 64 74 68 02 eller mobil 29 36 31 76.

Ansøgningsfrist er mandag den 24. juni 2019.

Din ansøgning skal vedlægges kopi af din autorisation som sygeplejerske og dit eksamensbevis som sundhedsplejerske samt anden relevant dokumentation og udtalelser.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt mandag den 1. juli på Assens Rådhus, Rådhus Álle 5, 5610 Assens.

Vi glæder os til at høre fra dig!