icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Lærer til Tommerup Skole

Er du faglig dygtig, og brænder du for relationsarbejdet i overbygningen? Har du lyst til at indgå og deltage i skolens fællesskab? Er du engageret, og har du blik for den enkelte elev i fællesskabet? Så er det måske lige dig, vi søger!

Info

Hos Tommerup Skole søger vi pr. 1. august 2019 en lærer, der kan undervise i dansk i 7. kl. og idræt i overbygningen. Desuden skal du være støtte i 7. kl.

Hvem er vi
Tommerup Skole er en mindre skole placeret i udflytningsbåndet til Odense i naturskønne omgivelser. Vi har ca. 200 elever i 0.-9. kl. Vi prioriterer fællesskabet – vi kender hinanden på tværs af klasserne, som ikke er ”overfyldte”.

Skolen gennemgår pt. en større renovering, som betyder, at vi får et nyindrettet hus til indskoling og SFO. Vores nye naturhus er også en del af den nylige renovering.

Vores arbejdsmiljø er præget af hjælpsomhed, venlighed og gensidig respekt. Desuden har vi generelt opbakning fra forældrene, der har etableret Tommerup Skoles Støtteforening. Teamsamarbejde er ”sat på skemaet”, hvilket betyder, at vi har fast teamtid. Vores nye lærer skal ville indgå i teamsamarbejdet med kollegerne og relationsarbejdet med eleverne.

Humor og god energi er en del af hverdagen.

Hvem er du
Vi søger en lærer, der er fagligt dygtig til sine fag og som samtidig brænder for relationsarbejdet i overbygningen.

Vores nye lærer skal have engagement i sine fagområder og have blik på den enkelte elev i fællesskabet.

Vi ønsker en lærer, der ud over sin faglighed har lyst til at indgå og deltage i skolens fællesskab.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er på fuld tid og med ansættelse pr. 1. august 2019. Der er, hvis det ønskes, mulighed for nedsat tid til 32/37.

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at straffe- og børneattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted. Straffeattesten skal du selv hente digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere
Har du brug for yderligere information, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte viceskoleleder Thomas Nielsen på tlf. 25 23 28 05 eller skoleleder Kirsten Møller på tlf. 25 23 28 00.

Ansøgningsfristen er den 24. juni, og vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 27.

Vi glæder os til at høre fra dig!