icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Rengøringsassistent til Rengøringsteam Assens

Trives du med at gøre rent, og har du måske erfaring med rengøring? Er du smilende, fleksibel og imødekommende, og kan du arbejde selvstændigt? Så er du måske vores kommende kollega!

Info

Hos Rengøringsteam Assens søger vi en rengøringsassistent til en fast stilling. 

Hvem er vi

Rengøringsteamet er placeret på Entreprenørgården i Aarup. Vi varetager primært den daglige rengøring på skoler, børnehaver, plejehjem og andre institutioner i hele Assens Kommune.

I Rengøringsteamet er vi 63 ansatte, som er fordelt på 95 arbejdspladser rundt i kommunen, og vi udvider løbende. Den daglige ledelse varetages af afdelingslederen for Rengøringsteamet og to rengøringsledere.

I Assens Kommune arbejder vi værdibaseret med borgere og virksomheder i centrum. Vi er en dynamisk arbejdsplads med fokus på trivsel samt tværgående og helhedsorienteret samarbejde omkring de kerneydelser og opgaveløsninger, vi leverer, såvel internt som til borgerne.

Om jobbet
Du skal udføre rengøringsopgaver som beskrevet i rengøringsinstruktionen. Du vil skulle referere til rengøringslederen i dit område.

Rengøringen foregår som udgangspunkt i Salbrohave Børnehave, Salbrovadskolen og SFO, men da du bliver en del af et rengøringsteam, der dækker hele Assens Kommune, kan arbejdssted og arbejdstid skifte. Stillingen er foreløbig sammensat på følgende måde:
  • Børnehaven: 10,00 timer pr uge i 52 uger pr år
  • Skolen: 12,00 timer pr uge i 40 uger pr år
  • SFO: 1,00 time pr uge i 52 uge pr år

Mødetiden er kl. 5.00.

Hvem er du
Vi forventer, at du:

  • kan tale, læse og forstå dansk
  • har et godt overblik og kan arbejde selvstændigt
  • er engageret, positiv og god til at samarbejde
  • selvstændigt kan løse rengøringsopgaverne for dit område
  • bidrager til den gode dialog og det gode samarbejde

Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med rengøringsarbejde og gerne AMU-grundlæggende rengøringskursus.

Når vi læser ansøgningerne, vil vi lægge vægt på din erfaring fra tidligere opgaver og din motivation for at søge job hos os.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at straffe- og børneattest skal indhentes, før ansættelsen kan finde sted. Straffeattesten skal du selv hente digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere
Hvis du ønsker nærmere oplysninger om stillingerne, er du velkommen til at kontakte rengøringsleder Mariann Lindemose på tlf. 64 74 67 95 på hverdage mellem kl. 10.00 og kl. 12.00.