icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Ferieafløsere til Rengøringsteam Assens

Trives du med at gøre rent, og har du måske erfaring med rengøring? Er du smilende, fleksibel og imødekommende, og kan du arbejde selvstændigt? Så er du måske en af vores kommende kollegaer.

Info

Rengøringsteam Assens søger ferieafløsere til både deltids- og fuldtidsstillinger.
 
Hvem er vi     
Rengøringsteamet er placeret på Entreprenørgården i Aarup. Vi varetager primært den daglige rengøring på skoler, børnehaver, plejehjem og andre institutioner i hele Assens Kommune.     
 
I Rengøringsteamet er vi 63 ansatte, som er fordelt på 95 arbejdspladser rundt i kommunen, og vi udvider løbende. Den daglige ledelse varetages af afdelingslederen for Rengøringsteamet og to rengøringsledere.     
 
I Assens Kommune arbejder vi værdibaseret med borgere og virksomheder i centrum. Vi er en dynamisk arbejdsplads med fokus på trivsel samt tværgående og helhedsorienteret samarbejde omkring de kerneydelser og opgaveløsninger, vi leverer, såvel internt som til borgerne.     
 
Om jobbet  
Du skal afløse vores faste medarbejdere, når de holder sommerferie, og varetage rengørings- og serviceopgaver på en eller flere af vores institutioner.
 
Hvem er du
Vi forventer, at du:
  • har et godt overblik og kan arbejde selvstændigt
  • er fleksibel, da dagene ikke altid er ens
  • har gyldigt kørekort og er villig til at bruge egen bil
  • er mødestabil og indstillet på at kunne møde kl. 5.00.

Desuden er det en fordel, hvis du har erfaring med rengøringsarbejde, men det ikke et krav

Løn og ansættelsesvilkår 
Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at straffe- og børneattest skal indhentes, før ansættelsen kan finde sted. Straffeattesten skal du selv hente digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.    
 
Vil du vide mere     
Hvis du ønsker nærmere oplysninger om stillingerne, er du velkommen til at kontakte rengøringsleder Mariann Lindemose på tlf. 64 74 67 95 på hverdage mellem kl. 10.00 og kl. 12.00.
 
Vi glæder os til at høre fra dig!