icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Social- og sundhedsassistent til Plejehjemmet Strandgården

Vil du være en del af en arbejdsplads, hvor udvikling, respekt for hinanden og arbejdsglæde prioriteres højt? Har du lyst til at skabe en meningsfuld hverdag for vores beboere? Og ser du muligheder frem for begrænsninger? Så er det måske lige dig, vi mangler!

Info

Hos Plejehjemme Strandgården i Haarby søger vi en social – og sundhedsassistent med tiltrædelse hurtigst muligt til en stilling på 30 timer om ugen med arbejde hver tredje weekend. 
                    
Hvem er vi 
Plejehjemmet Strandgården har 28 plejeboliger og tre aflastningspladser til demensramte. Vi består af tre grupper; Rosenhaven, Bøgehaven og Solkrogen. Strandgården er beliggende i udkanten af Haarby by med dejlige grønne områder omkring os. 
 
Vi har fokus på det hele menneske og prioriterer at den enkelte beboer har selvbestemmelse/medbestemmelse på eget liv i dagligdagen. Vores målsætning er at skabe et trygt og nært miljø for den enkelte beboer. Et miljø præget af gensidig respekt og forståelse. Vi er et Eden-registreret hjem, og vi arbejder ud fra Eden-filosofien, som bl.a. bygger på, at sikre en meningsfuld hverdag, hvor de ældres ressourcer bliver brugt. 
 
Vi arbejder med stor fleksibilitet i vores tilgang, høj faglighed på tværs i organisationen og prioriterer fysisk og psykisk arbejdsmiljø højt i samarbejdet med hinanden, hvor åbenhed, nytænkning og humor er en integreret del i samarbejdet.   
 
Hvem er du 
Vi forventer, at: 
  • du har positive samarbejdsevner og har lyst til at indgå i et aktivt fællesskab 
  • du ser muligheder frem for begrænsninger og kan tænke innovativt 
  • du er fleksibel og omstillingsparat 
  • din faglighed er i højsæde 
  • du vil arbejde positivt med Eden Alternative 
  • humor er en naturlig del af din hverdag 
  • du er en åben person, der vil bidrage positivt til at styrke arbejdsmiljøet 
  • du er fysisk og psykisk stærk  
Løn og ansættelsesvilkår 
Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at at du selv skal indhente straffeattest ved ansættelse. Dette kan du gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk
 
Vil du vide mere  
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte leder Lene Jørgensen på tlf. 24 86 20 95 eller på mail lejor@assens.dk.   
 
Ansøgningsfrist den 1. april 2019, og ansættelsessamtaler forventes afholdt torsdag den 4. april med tiltrædelse hurtigst muligt derefter.