icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Maskinførere og asfaltmedarbejder til Entreprenørgården

Har du lyst til at prøve nye udfordringer i en moderne organisation? Kan du levere et højt engagement og faglighed, og har du samtidig humoristisk sans og lyst til at arbejde tæt sammen med gode kolleger? Så er du måske en af de nye medarbejdere, vi står og mangler.

Info

Assens Kommunes Entreprenørgård søger snarest muligt tre maskinførere primært til græsslåning samt en specialarbejder til asfaltarbejde. 
 
Hvem er vi 
I Assens Kommune arbejder vi værdibaseret med borgere og virksomheder i centrum. Vi er en dynamisk arbejdsplads med fokus på trivsel samt tværgående og helhedsorienteret samarbejde omkring de kerneydelser og opgaveløsninger, vi leverer, såvel internt som til borgerne. 
 
Entreprenørgården er en decentral kommunal driftsenhed, der varetager driftsopgaver primært inden for parker, grønne arealer, idrætsanlæg og vejområdet. 
 
Vi er kendetegnet ved en dygtig og engageret blandet personalegruppe. Vi sætter fagligheden højt og vægter medarbejdernes trivsel, og vi er udpræget udviklingsorienteret og tager gerne nye initiativer. 
 
Om jobbet 
Du skal i tæt samarbejde med dine nærmeste foresatte og kolleger deltage i alt forefaldende arbejde inden for park og vejområdet. 
 
Du må påregne at blive hjemsendt i vinterperioden.
 
Hvem er du
Vi forventer, at du:
  • kan arbejde selvstændigt og er mødestabil 
  • har minimum kørekort B, og har du også trailerkort, er det en fordel 
  • evt. også har sprøjtecertifikat.
Vi tilbyder 
Hos os får du:
  • en spændende og miljøbevidst arbejdsplads med gode kolleger
  • beklædning og afspadseringsaftaler 
  • sundhedsordning for alle ansatte
  • en uformel og kollegial tone, hvor du har frihed under ansvar. 
Løn og ansættelsesvilkår 
Stillingerne er på fuldtid og med start hurtigst muligt. Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og efter principperne for lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest ved ansættelse. Dette kan gøres digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.  
 
Vil du vide mere 
Hvis du ønsker nærmere oplysninger om stillingerne, kan du kontakte vejformand Henrik Jacobsen på tlf. 64 74 67 96 eller gartnerformand Elisabeth Bonde på tlf. 64 74 67 94. 
 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 14.
 
Vi glæder os til at høre fra dig.