icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Ergoterapeut inden for neurologi til Træning

Vil du være en del af et dygtigt og engageret team, der arbejder med borgere med neurologiske sygdomme? Har du interesse, kompetencer og erfaring inden for det neurologiske speciale? Og trives du med en varieret arbejdsdag, som du selv har stor indflydelse på? Så er du måske vores nye kollega.

Info

Træningsafdelingen i Assens Kommune søger en ergoterapeut med speciale inden for det neurologiske område. Stillingen er med tiltrædelse pr. 1. juni 2019 og er på 34-37 timer ugentligt, afhængig af ansøgers ønske.  
 
Hvem er vi
Træning har til huse i henholdsvis Assens og Aarup. Du bliver en del af teamet i Aarup, som består af 4 fysioterapeuter og 4 ergoterapeuter, der arbejder sammen om borgere med neurologiske sygdomme. Der trænes også borgere med andre typer af sygdomme, og der er 2 ergoterapeuter i teamet, som udelukkende arbejder arbejdsmarkedsrettet.  
 
Hvem er du  
  • Du har erfaring inden for det neurologiske område.  
  • Du kan undersøge og genoptræne borgere i forhold til Parestisk OE problematikker, kognitive problemstillinger, FOTT og ADL.
  • Du er vant til at arbejde målrettet sammen med borgerne med udgangspunkt i den rehabiliterende tankegang.
  • Du er åben, nysgerrig og brænder for det neurologiske område.
  • Du har lyst til at indgå som en aktiv del af den daglige sparring både monofagligt og tværfagligt.
  • Du kan tage ansvar.
  • Du er god til at formidle den viden, du har om borgeren, til både borger og tværfaglige samarbejdspartnere.
  • Du er fleksibel og god til at bevare overblikket og arbejde i en kompleks og travl hverdag.   
Om jobbet  
Vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads med en varieret, spændende og travl hverdag. Dine opgaver bliver primært i forhold til genoptræning efter sundhedslovens § 140 (genoptræningsplaner), men også servicelovens § 86 stk. 1 og 2.  
 
Som en del af teamet vil du have stor indflydelse på, hvordan opgaverne tilrettelægges ud fra borgerens mål. Du vil få mange samarbejdspartnere på tværs af kommunen, hvor rehabilitering er det samlende begreb.
 
Træningen af borgerne foregår både individuelt, på hold, i borgerens hjem og på træningscenteret.
 
Du vil få ansættelse som selvtilrettelæggende – med stor indflydelse på din egen arbejdsdag. 
 
Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst og ud fra principperne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest, inden ansættelse kan finde sted. Dette kan du gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.  
 
Vil du vide mere 
Du er velkommen til at kontakte leder af Træning Lykke Oddershede Jørgensen på tlf. 64 74 71 47 eller koordinator Inge Lorentzen på tlf. 64 74 66 16 for yderligere oplysninger om stillingen.  
 
Ansættelsessamtaler forventes af blive afholdt i uge 15.  
 
Vi glæder os til at høre fra dig.