icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Social- og sundhedsassistent til Bofællesskabet Korsvang

Er du rummelig og positiv, og vil du være med til at gøre en forskel for Assens Kommunes ældre borgere? Har du lyst til at blive en del af en velfungerende arbejdsplads, hvor glæde og trivsel er de bærende elementer i vores hverdag? Så har du chancen nu!

Info

Vi søger hurtigst muligt en fagligt og menneskeligt kompetent social- og sundhedsassistent til aften- og weekendarbejde. Der er tale om et vikariat på 24 timer ugentlig.  
 
Hvem er vi
Bofællesskabet Korsvang er en plejebolig i Assens med i alt 34 lejligheder. Huset er opdelt i 3 boenheder, der består af henholdsvis 13, 13 og 8 lejligheder, hvoraf 2 af lejlighederne er ægteskabslejligheder.  
 
Bofællesskabet Korsvang blev i 2013 registreret som et EDEN hjem og er en del af de danske plejeboligers EDEN netværk.  
 
Bofællesskabet Korsvang har valgt at bygge plejeboligen samt pleje og omsorgen op omkring filosofien bag EDEN alternative, hvor visionen er at skabe levesteder/liv, der er værd at leve, og hvor alle (borgere, familie og personale) kan leve, vokse og gro.  
 
Det er derfor vigtigt, at borgeren føler sig tryg og oplever at være velkendt med personalet, og at personalet er velkendt med borgeren.  
 
Bofællesskabet Korsvang har, som led i deres arbejde med EDEN alternative, en mission om at eliminere ensomhed, kedsomhed og hjælpeløshed. I den forbindelse har Bofællesskabet Korsvang dyr (hunde, katte og fisk), ligesom vi har blomster, planter og en sansehave og jævnligt får besøg af dagplejebørn, vuggestuebørn og børnehaven.  
 
På Bofællesskabet Korsvang arbejder vi med afsæt i de personalepolitiske værdier på at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor vi med respekt for hinanden, taler til hinanden og ikke om hinanden.  
 
Vi kan derfor tilbyde dig at blive en del af en velfungerende medarbejdergruppe og arbejdsplads, hvor glæde og trivsel er de bærende elementer i vores hverdag.   
 
Hvem er du   
 • Du er uddannet social- og sundhedsassistent.  
 • Du vil være med til at give borgerne den bedst tænkelige omsorg og pleje.  
 • Du er omstillingsparat ift. arbejdsopgaver og den enkelte borger.  
 • Du har tidligere arbejdet inden for ældreplejen eller har lyst til at prøve kræfter af med området.  
 • Du er dygtig til at dokumentere dine handlinger.  
 • Du har et godt humør og er positiv.
 • Du kan udvise ordentlighed.
 • Du kan arbejde rehabiliterende i aktiviteter med de ældre.  
 • Du er rummelig og har et anerkendende menneskesyn.  
 • Du er stabil.  
 • Du tager ansvar i en travl hverdag.   
Løn og ansættelsesforhold   
Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst og ud fra principperne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest ved ansættelse. Dette kan du gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.
 
Vil du vide mere  
Ønsker du yderligere information, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder Sina Moltrup på tlf. 24 86 20 93. Du kan læse mere om Assens Kommune på www.assens.dk.
 
Af praktiske årsager afholdes samtaler løbende.  
 
Vi glæder os til at høre fra dig!