icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Sygeplejerske til Bofællesskabet Odensevej

Har du lyst til at udforske og stifte bekendtskab med arbejdet som sygeplejerske i plejeboliger? Inspireres du af trivsel og succesoplevelser i hverdagen? Og kan du tilrettelægge en hverdag med udvikling, struktur og stabilitet i et positivt samspil med vores beboere og pårørende? så er det måske lige dig, vi har brug for!

Info

Vi søger en sygeplejerske til en stilling på 32 timer om ugen med tiltrædelse 1. maj 2019. Stillingen er i dagvagt og med weekendvagt hver anden uge.
 
Hvem er vi  
Bofællesskabet Odensevej er almene plejeboliger med plads til 24 beboere, der alle har individuelle ønsker og behov for støtte, pleje og omsorg. Odensevej er opdelt i tre bo-enheder med otte beboere på hver, fordelt på tre etager.  
 
Vi er Eden registret og arbejder ud fra Eden Alternativ principperne, som du kan læse mere om på www.edendenmark.dk. Det betyder, at vi vægter høj faglighed, menneskeligt ligeværd, nærvær, selvbestemmelse og medindflydelse i beboernes hverdag. Derudover forsøger vi at skabe et hverdagsliv med plads til spontanitet og nærvær, hvor beboerne har mulighed for at være aktive i eget liv med udgangspunkt i deres ønsker og ressourcer.  
 
Vi oplever større kompleksitet i de sygeplejefaglige opgaver, som kræver høj kvalitet og faglig sparring i hverdagen. Vores beboere består både af ældre beboere, svækkede beboere og en gruppe yngre beboere med et plejebehov. For en del af vores beboere er alkohol et aktivt forbrug/misbrug som vi rummer med høj faglighed.
 
Vi er et hjem, hvor der er plads til forskelligheder, så den enkelte beboer kan leve det bedst mulige hverdagsliv. Vi arbejder på tværs af faggrupper og har et tæt samarbejde med demenskoordinator, misbrugscentret, Geronto-psykiatrisk team, Socialområdet og den kommunale sygepleje. Vi har tilknyttet egen læge i huset, som kommer en gang om ugen.  
 
Hvem er du  
Vi forventer, at du
 • er faglig velfunderet ift. ældre medicinske beboere og har erfaring fra psykiatrien - gerne misbrugsområdet
 • bruger din viden aktivt i det daglige og medvirker til et konstruktivt samarbejde
 • er den sygeplejefaglige kontakt i alle bo-enhederne med udgangspunkt i medarbejdernes og beboernes behov
 • kan lede, koordinere og være med til at udvikle sygeplejen på Odensevej 
 • deltager naturligt i den daglige pleje i samarbejde med social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere
 • har pædagogisk erfaring, som du bruger i formidlingen af personalegruppens sygeplejefaglige viden 
 • er koordinator i vores sygeplejefaglige udvikling, kan dokumentere og forstår at medinddrage dine kolleger aktivt i projekter o.l.  
 • har en høj grad af fleksibilitet, er anderkendende, hjælpsom og kan skære igennem ved behov
 • har fokus på, at bruge beboernes egne ressourcer og ser beboernes egne familier som vigtige samarbejdspartnere 
 • indgår i et anerkendende arbejdsfællesskab med dine kollegaer på tværs af huset og organisationen 
Om jobbet              
Vi kan tilbyde dig: 
 • stor mulighed for at udvikle dine kompetencer, herunder en tre dages uddannelse i Eden filosofien 
 • dygtige og faglige erfarne kolleger, som vil glæde sig til at byde dig velkommen og som vil bruge dig som en aktiv sparringspartner i hverdagen
 • at blive en del af et fællesskab, hvor vi arbejder naturligt med det fysiske og psykiske arbejdsmiljø
 • stor mulighed for at være med til at præge måden at være sygeplejerske på i plejeboliger. 
 • at blive en del af et netværk af sygeplejersker i plejeboligerne med faste månedlige møder og blive en del af et netværk med sygeplejerskerne fra den kommunale sygepleje
Løn og ansættelsesforhold: 
Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest ved ansættelse. Dette kan du gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.  
 
Vil du vide mere
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Leder Tove Pedersen på tlf. 64 74 69 44 eller mobil 25 23 29 92. Job og kompetenceprofil kan fremsendes ved henvendelse til Bofællesskabet Odensevej 29E, 5610 Assens.  
 
Har ovenstående vakt din interesse, ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 25. marts 2019. Vi afholder løbende ansættelsessamtaler, så du skal ikke tøve med at sende din ansøgning.
 
Vi glæder os til at høre fra dig.