icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Pædagog til barselsvikariat på Værkstedet Pilevej

Er du uddannet pædagog, og har du erfaring med arbejdet på et beskyttet værksted? Kan du arbejde relationelt og motiverende, og vil du være med til at give vores borgere udvikling gennem arbejdet i vores café? Så er du måske vores nye kollega til BEC-Beskæftigelsesværkstedet Pilevej i Årup.

Info

BEC-Beskæftigelsescentret Pilevej i Årup søger en uddannet pædagog, som har lyst til at arbejde i vores café, Pile Café, og her være koordinator for 12 borgere, der servicerer ca. 60 borgere ugentligt med morgen- og frokostprodukter i vores kantine.  
 
I caféen skal du være indstillet på samskabelse omkring og med borgerne. Du skal kunne arbejde struktureret med opgaver tilknyttet caféen, herunder indkøb, kasseoptælling mv., ligesom du skal kunne arbejde relationelt og motiverende samt kunne konflikthåndtering.
 
Stillingen er et barselsvikariat med tiltrædelse pr. 1. juni 2019 og er på 35 timer ugentligt med arbejdstid i dagtimerne i tidsrummet kl. 08.00-16.00.
 
Hvem er vi  
BEC-Beskæftigelsescentret Pilevej er et §103 tilbud for voksne personer med betydelig og varig funktionsnedsættelse. BEC har ca. 60 borgere, der ugentligt frekventerer Pilevej. Foruden Pile Café har BEC også et udehold, et træværksted, et mediehold, en montageafdeling, fem busruter lokalt i Assens Kommune samt den sociale kursusvirksomhed, Kompas'et, i Assens by.  
 
Hvem er du  
Vi forventer, at du er uddannet pædagog, og at du har erfaring med arbejdet på et beskyttet værksted. Desuden er det en fordel, hvis du har kendskab til opgaverne i et køkken og til voksne personer med psykiske og fysiske funktionsnedsættelser.
 
Vi vægter også, at du:
  • er ambitiøs og relationsorienteret
  • har stor lyst til at give borgerne udvikling gennem arbejdet i caféen og ved forskellige pædagogiske tiltag
  • har en rehabiliterende tilgang til arbejdet og er stærk i relationer
  • er robust, fleksibel og ansvarlig for et højt niveau i den skriftlige dokumentation
  • er nærværende og indfølende og kan mærke borgernes behov
  • er ansvarlig og grundig i de daglige opgaver

Desuden er det nødvendigt, at du har gyldig kørekort.   

Løn og ansættelsesvilkår  
Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest ved ansættelse. Dette kan du gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.  
 
Vil du vide mere  
Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte daglig leder Valdemar Skaaning på tlf. 21 81 49 85.  
 
Der er ansøgningsfrist søndag den 31. marts, og samtaler med ansættelsesudvalget afholdes i perioden 15. - 19. april 2019.  
 
Vi glæder os til at høre fra dig!