icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Social- og sundhedsassistent/-hjælper til Hjemmeplejen Aarup

Vil du være med til at gøre en forskel for vores borgere og støtte dem i at mestre deres hverdagsliv? Er du fagligt bevidst, nysgerrig og positiv, og har du lyst til at arbejde med psykiatriske opgaver? Vil du have medbestemmelse og være en del af en arbejdsplads med et godt sammenhold og plads til forskellighed? Så har vi jobbet til dig!

Info

Hjemmeplejen Aarup søger en social- og sundhedsassistent til aftenvagt med tiltrædelse 1. marts 2019 eller snarest derefter. Stillingen er på 28 timer ugentligt. Derudover søger vi to social- og sundhedshjælpere med 32 timer ugentligt, fortrinsvis i dagvagt, i perioden 1. marts 2019 - 31. august 2019.
 
Hvem er vi   
Hjemmeplejen Aarup er en udekørende gruppe, som arbejder og tænker rehabiliterende, således at borgeren kan klare sig i eget hjem. Vi arbejder med Fælles Sprog III, da det er gode arbejdsredskaber, og fordi dokumentation er vigtig for, at opgaverne lykkes.   
 
Hos os bliver du taget alvorlig og lyttet til, og i personalegruppen vægter vi det gode arbejdsmiljø højt. Vi synes, det skal være sjovt at gå på arbejde, og det bliver det, når vi har medbestemmelse og et godt sammenhold. Vi har en stor omsorg for hinanden og her er plads til, at vi er forskellige, hvilket betyder, at vi supplerer hinandens svage og stærke sider.    
 
Kommunikation er en stor del af vores arbejde. Vi kommunikerer dagligt med hinanden, borgerne og deres pårørende. Derfor er det et område, som hele tiden er i fokus. Vi underviser og taler bl.a. om, hvad god kommunikation er, og vi deler viden med hinanden.    
 
Vi arbejder med sundhed: Vi laver morgengymnastik med elastik, laver fælles sund mad, får massage af kollega og bruger massagestol m.m. i vores hverdag.
 
Desuden arbejder vi tværfagligt og støtter borgeren i at mestre sit hverdagsliv. Vores kerneopgave er borgeren.    
 
Hvem er du   
Vi søger en kollega, som:  
  • arbejder rehabiliterende  
  • opsøger det tværfaglige samarbejde og får tingene til at lykkes sammen med borgeren  
  • grundlæggende er nysgerrig, positiv og fyldt med god energi  
  • er stabil og sætter en ære i at passe sit arbejde og være fagligt bevidst
  • har lyst til at arbejde med psykiatriske opgaver og kan rumme mange forskellige levemåder  
  • har lyst til at udvikle sig, både fagligt og personligt, bl.a. gennem kurser og refleksion.    
Løn og ansættelsesforhold        
Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomster og ud fra principperne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest ved ansættelse. Dette kan gøres digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.   
 
Vil du vide mere     
Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingerne, er du velkommen til at kontakte leder Rose M. Islin Ried på telefon 64 74 75 63. 
 
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 26. februar 2019. Uddannelsesbevis bedes medbringes til samtalen. 
 
Vi glæder os til at høre fra dig.