icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Klar, Parat....Kontorelev

Drømmer du om at uddanne dig og få løn samtidig? Vil du have en bred administrativ uddannelse, som du selv har indflydelse på at designe, og som åbner mange karriereveje efterfølgende? Så har du chancen nu!

Info

Assens Kommune søger pr. 1. september 2019 en engageret og ambitiøs kontorelev, der vil være med til at gøre en forskel i en stor politisk organisation, hvor ikke to dage er ens.  
 
Et attraktivt uddannelsessted 
Vi er de sidste to år blevet indstillet til Tietgen Business' kåring af Årets Læreplads af vores kontorelever, og de er generelt ret glade for at være hos os. Eleverne udtaler:    
 
"Assens Kommune er en god arbejdsplads med mulighed for masser af læring og ikke mindst ansvar. Man bliver ikke kigget over skulderen, men hvis man har spørgsmål, er der ikke langt til en kollega, der gerne hjælper.” - Rikke
 
"Assens Kommune er en rigtig god arbejdsplads, som gør meget for et godt sammenhold. Man bliver hurtigt en del af det team, som man starter i, og vejlederne er rigtig gode til at hjælpe en igennem sin uddannelse." - Maria 
 
”Assens Kommune er en arbejdsplads, hvor der er en imødekommende, glad og uformel tone mellem de ansatte. Et sted, hvor der også er plads til humor og latter." - Tasja
 
Du kan få flere udtalelser fra vores elever i videoen med Maria og på www.assens.dk/elev.  
 
Medindflydelse på uddannelsesforløbet  
Uddannelsen som kontorelev med speciale i offentlig administration tager to år og veksler mellem teori på Tietgen KompetenceCenter og praksis på arbejdspladsen.
 
Som kontorelev har du base på Assens Rådhus, hvor du kommer i praktik i tre forskellige afdelinger af hver 8 måneders varighed. En af afdelingerne skal være Løn og Personale eller Økonomi, og de sidste to afdelinger er valgfrie og kan fx være By, Land og Kultur, Borgerservice, Børn og Familie eller Byrådssekretariatet. Du har dermed en unik mulighed for selv at præge din uddannelse og prøve kræfter med mange forskellige arbejdsopgaver, så du efterfølgende står med gode kort på hånden.
 
Under uddannelsen får du ansvar og indflydelse på egen hverdag, og du kommer til at arbejde med mennesker og en bred vifte af opgaver inden for administration, service, sagsbehandling samt økonomi og regnskab – alt sammen i selskab med dygtige, ambitiøse og engagerede kollegaer.
 
Hvis du er rejselysten, har du også mulighed for at søge om praktikophold i Wales i ni uger under din uddannelse, og du deltager i en studietur til Bruxelles med din klasse på Tietgen KompetenceCenter.  
 
Du er aldrig alene
I hver afdeling har du en praktikansvarlig, der står for din daglige oplæring, giver dig opgaver samt generelt hjælper dig i dagligdagen. Den uddannelsesansvarlige for alle kontorelever vil også følge og støtte dig under hele uddannelsesforløbet.
 
Samtidig bliver du en del af vores elevnetværk på rådhuset, hvor du er sammen med andre 1. og 2. års elever. Vores nuværende og tidligere elever giver udtryk for, at de har et særligt fagligt og socialt fællesskab i netværket, hvor de bl.a. sparrer, udveksler erfaringer og spiser frokost sammen i faste intervaller.  
 
Hvem er du
Vi lægger vægt på, at du er:  
 • nysgerrig og initiativrig  
 • imødekommende og serviceminded  
 • god til at samarbejde og har en positiv tilgang til både opgaver og andre mennesker
 • frisk på nye udfordringer og trives med forandringer, men du er også klar på de mere rutineprægede opgaver
 • fleksibel, ansvarsbevidst og selvstændig  
 • i stand til at give og modtage konstruktiv feedback
 • god til at formulere dig – både mundtligt og skriftligt  
 • fortrolig med IT og har kendskab til Office-pakken.   
Desuden forventer vi, at du aktivt og engageret tager ansvar for din egen uddannelse.  
 
Adgangskrav  
For at komme i betragtning som kontorelev skal du inden den 1. september 2019 have bestået en af følgende uddannelser med adgangsgivende niveauer til offentlig administration:  
 • EUX rettet mod kontor  
 • HHX suppleret med 5 ugers forløb rettet mod kontor
 • HTX, HF eller STX suppleret med 10 ugers tillægsuddannelse rettet mod kontor     
 • HG2, HGV eller HGS med adgang til at påbegynde kontoruddannelsen.      
Hvis du er fyldt 25 år og samtidig har påbegyndt en EUX eller EUS efter den 1. august 2015, skal du kontakte en erhvervsskole med henblik på at få lavet en realkompetencevurdering (RKV), som skal vedlægges din ansøgning.  
 
Er du i tvivl om, hvorvidt du opfylder adgangskravene, bedes du kontakte en erhvervsskole.  
 
Løn og ansættelsesforhold  
Arbejdstiden er 37 timer om ugen, og vi har flextid. Du aflønnes efter overenskomsten mellem KL og HK/Kommunal. Er du under 25 år, er lønnen p.t. 13.555 kr. om måneden, mens lønnen p.t. er 20.387 kr. om måneden, hvis du er over 25 år.
 
Vil du vide mere
Du kan finde yderligere information om uddannelsen på www.assens.dk/elev. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlig Katja Mickley på tlf. 64 74 74 25, kontorelev Tasja Knudsen på tlf. 64 74 71 93 eller praktikansvarlig Morten Skytte på tlf. 64 74 74 30.  
  
Din ansøgning
I din ansøgning skal du begrunde, hvorfor du ønsker at blive elev i netop Assens Kommune, og hvorfor vi skal vælge dig. Desuden skal du vedlægge relevante eksamensbeviser/standpunktskarakterer og eventuelle anbefalinger. Har du fået merit for dele af adgangskravene, skal du også vedlægge disse.
 
 
Ansøgningsfristen er den 19. februar 2019, og ansættelsessamtaler afholdes den 28. februar 2019. Der vil indgå en mindre skriftlig opgave i forbindelse med samtalen.
 
Vi glæder os til at høre fra dig!