icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Skoleleder til Haarby Skole

Vil du stå i spidsen for en skole med fantastiske fysiske rammer, lokal opbakning og et optimistisk og positivt personale? Er du empatisk, visionær og inddragende, og kan, tør og vil du påtage dig lederskabet i alle dets afskygninger? Så har vi en rigtig god stilling til dig!

Info

Vores nuværende, afholdte leder går på pension, og vi søger derfor hans afløser.  
 
Hvem er vi  
Haarby Skole er ”byens skole” og er beliggende i en dejlig sydfynsk by tæt ved Helnæsbugten. Skolen er afdelingsopdelt med 1-2 spor i 0. – 9. klasse og rummer ca. 350 elever og en SFO med ca. 80 børn.  
 
Vores fysiske rammer er unikke. For 2 år siden afsluttede vi et ”skole-plus”-projekt, der har givet os fantasiske muligheder for at kombinere læring med bevægelse. Vi har umiddelbar adgang til hal og svømmehal og dejlige udendørsarealer, ligesom vi ligger tæt på skov, mark og strand.  
 
Vi har god opbakning til skolen fra lokalsamfundet, heriblandt det lokale erhvervsliv.  
 
Skolens værdier er Faglighed- Trivsel - Ansvarlighed -Fællesskab – Respekt, og dem forsøger vi efter bedste evne at drive skole efter.
 
Assens Kommunes skole- og dagtilbudsområde er organiseret i fire partnerområder, der samarbejder om en række temaer. Haarby Skole indgår i Partnerområde Syd.
 
Skolevæsenet er kendetegnet ved en høj grad af decentralisering, hvor det lokale initiativ værdsættes og forventes.  
 
Skoleledergruppen referer til lederen af Dagtilbud og Skole og mødes ca. hver 3 uge på Rådhuset i Assens.  
 
Skolens viceskoleleder gik på pension ved årsskiftet, og stillingen er ikke besat endnu. Vores nye skoleleder får derfor til opgave at sammensætte et nyt ledelsesteam og evt. en ny ledelsesstruktur i samarbejde med medarbejdere, bestyrelse og forvaltning.  
 
Hvem er du  
På Haarby Skole er vi 45 medarbejdere, og vi vil noget med vores elever – de skal have de bedste forudsætninger for at skabe et godt liv. Derfor er vi fagligt ambitiøse, og vi tager elevernes trivsel og generelle udvikling meget alvorligt. Vi mener, at alle børn har ret til at være en del af fællesskabet, og derfor påtager vi os med glæde opgaven med at inkludere så mange børn som muligt.  
 
Vi lægger også stor vægt på at have det sjovt og godt på arbejdspladsen, og vores interne relationer er præget af empati, nysgerrighed og humor.  
 
Hvis du skal lede Haarby Skole, skal du derfor være indstillet på at være skolens naturlige midtpunkt. Du skal være levende interesseret i børn, læring og dannelse, og du skal kunne lede og udvikle et ambitiøst personale med mange talenter.  
 
Som skoleleder har du en vigtig opgave i at udvikle den åbne skole – ikke mindst samarbejdet med de mange virksomheder i Haarby.  
 
Du skal lede og udvikle Haarby Skole og kæmpe for, at vores elever lærer, trives og dannes så godt som muligt. Vi forventer også, at du positivt engagerer dig i hele Assens Kommunes skolevæsen og bliver en aktiv medspiller i udviklingen af det fælles skolevæsen.  
 
Du har en god faglig ballast og ved, hvad der rører sig på den pædagogiske arena. Samtidig har du evne og vilje til at omsætte pædagogisk og ledelsesmæssig teori til praksis – naturligvis i et tæt samarbejde med personale og bestyrelse.  
 
Som person forestiller vi os, at du er tydelig på dine værdier, og du værdsætter samvær med børn og voksne. Du er en empatisk og visionær leder, der gerne går nye veje, men du har også respekt for det eksisterende og inddrager alle i udviklingsprocesser.  
 
Vi forventer, at du har en baggrund som lærer og ser meget gerne, at du har ledererfaring fra folkeskolen og en lederuddannelse. Det allervigtigste er dog, at du ser dig selv som leder, og at du kan, tør og vil påtage dig lederskabet i alle dets afskygninger.  
 
Løn og ansættelsesvilkår  
Du vil blive ansat som tjenestemand med udgangspunkt i løntrin 48 + 2. Årslønnen udgør som udgangspunkt ca. 530.000 kr. – personlige tillæg kan forhandles. Dertil kommer en god tjenestemandspension! Vi vil gerne, at du kan tiltræde den 1. maj 2019. Straffe- og børneattest indhentes, før ansættelsen kan finde sted.  
 
Vil du vide mere
Vi håber, at du vil aflægge skolen et besøg, inden du sender din ansøgning. Du kan kontakte konstitueret viceskoleleder, Lars Hanghøj, på tlf. 20 48 58 97 for at aftale nærmere.  
 
For yderligere oplysninger om stillingen kan du kontakte vicedirektør for Børn, Unge og Uddannelse, Esben Krægpøth, på tlf. 20 69 18 19 eller bestyrelsesformand, Jesper Andersen, på tlf. 23 45 98 32.  
 
Ansættelsesproces  
Vi skal have din ansøgning elektronisk senest den 1. marts 2019.  
 
Første samtale finder sted den 12. marts 2019 fra kl. 16.00.  
 
Som led i rekrutteringsprocessen foretages der mellem første og anden samtale en personprofilanalyse med efterfølgende tilbagemelding af vores HR-afdeling. Tilbagemeldingen gives personligt på Assens Rådhus den 19./20. marts 2019.  
 
Anden samtale finder sted den 28. marts 2019 fra kl. 15.00. Der vil blive anvendt en eller flere cases i forbindelse med 2. samtale.
 
Vi glæder os til at høre fra dig!