icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Sagsbehandler til hjælpemiddelområdet

Har du erfaring med sagsbehandling og interesse for hjælpemiddelområdet? Vil du være en del af en energifyldt afdeling, hvor vi brænder for at hjælpe borgerne? Og har du forståelse for arbejdet i en politisk styret organisation? Så er det måske lige dig, vi søger!

Info

Da vores kollega gennem mere end 25 år har valgt at gå på efterløn, søger vi en sagsbehandler til en stilling på 37 timer om ugen med opstart 1. marts 2019. 
 
Hvem er vi 
I Myndighed Sundhed er vi 24 engagerede kollegaer fordelt på områderne Visitation og Hjælpemidler. Sammen varetager vi sagsbehandlingen af ansøgninger inden for genbrugshjælpemidler, kropsbårne hjælpemidler, bilsager, boligindretning, personlig pleje og praktisk hjælp, visitering til pleje- og ældreboliger samt visitering til andre udvalgte paragraffer i serviceloven. Vi er en travl afdeling, der arbejder på tværs og fordeler og løser opgaverne i fællesskab.  
 
Vi har en uformel og venskabelig omgangstone med hinanden, og der er stor frihed til at træffe driftsmæssige eller faglige beslutninger i fællesskabet, så vi hurtigt kommer videre og ikke altid skal vente på en leders vurdering.
 
Hele social- og sundhedsområdet arbejder ud fra et rehabiliterende sigte, hvor vi inddrager borgerne med afsæt i deres individuelle behov og med udgangspunkt i Assens Kommunes værdigrundlag for god sagsbehandling.   
 
Derudover har vi et yderst velfungerende hjælpemiddeldepot. Samarbejdet er effektivt og respektfuldt, både i forhold til sagsbehandlere, men også i forhold til øvrige samarbejdspartnere i plejen. Depotet er placeret nogle kilomenter væk fra rådhuset.   
 
Om jobbet
Du vil blive ansat i hjælpemiddelgruppen, hvor vi varetager forskellige specialistfunktioner. Da vi er en mindre kommune, vil du komme til at løse opgaver bredt på hele hjælpemiddelområdet. Vi rækker altid en hjælpende hånd ud til hinanden og dækker ind og tager del i hinandens opgaver. 
 
Vi tilbyder: 
 • et spændende og ansvarsfuldt job med faglige udfordringer  
 • engagerede, fagligt dygtige og hjælpsomme kolleger   
 • indflydelse på egne opgaver og løsning af fælles opgaver i afdelingen    
 • en afdeling med god stemning og højt til loftet. 
Vi er fysisk placeret på Assens Rådhus, hvor der er rig mulighed for sparring og udvikling – bl.a. har vi et tæt samarbejde med andre myndighedssagsbehandlere og med afdelingen for digitalisering og velfærdsteknologi.  
 
Hvem er du 
Vi har brug for, at du ligesom dine nye kollegaer er ansvarsbevidst og en fagligt dygtig sagsbehandler, som brænder for opgaverne inden for myndighedsområdet. Det er et krav, at du trives i kontakten med mennesker, og at du kan arbejde både selvstændigt og tværfagligt. 
 
Vi forventer, at du: 
 • har en relevant uddannelse som f.eks. ergoterapeut eller fysioterapeut
 • kan varetage sagsbehandling indenfor servicelovens paragraf 112, 113 og 116
 • er loyal overfor beslutninger – herunder har forståelse for arbejdet i en politisk ledet organisation
 • har et godt humør og kan bidrage positivt til udvikling af vores gode arbejdsmiljø  
 • er i stand til selv at tage ansvar på en tillidsbaseret arbejdsplads og reflekterer over egen og andres praksis
 • har gode mundtlige og skriftlige formidlingsevner
 • er velfunderet i relevant lovgivning
 • har gode samarbejdsevner og er fleksibel og omstillingsparat
 • kan tænke kreativt og utraditionelt i opgaveløsningen 
 • er vant til at arbejde med IT-værktøjer (vi bruger KMD Nexus).
Løn og ansættelsesvilkår    
Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest ved ansættelse. Dette kan du gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.
 
Vil du vide mere   
Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder af Myndighed Sundhed, Signe Plats, på tlf. 64 74 71 69, eller tillidsrepræsentant Tine Bøgh Jørgensen på tlf. 64 74 71 46. 
 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt torsdag den 24. januar 2019.
 
Vi glæder os til at høre fra dig!