icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Social- og sundhedsassistent til aftenvagt hos Tommerup Hjemmepleje

Kan du lide at arbejde tværfagligt og rehabiliterende? Er du nysgerrig og fuld af god energi? Og trives du i en uforudsigelig hverdag med forskelligartede opgaver og stor selvstændighed? Så har vi jobbet til dig!

Info

Flere borgere har brug for vores hjælp, og vores opgaver bliver mere komplekse. Derfor søger vi en dygtig kollega til Tommerup Hjemmepleje. Vi søger pr. 18. februar 2019 en social- og sundhedsassistent til en stilling på 28 timer om ugen fortrinsvis i aftenvagt og med vagt hver anden weekend. 
 
Hvem er vi 
Hjemmeplejen i Tommerup er en udekørende gruppe, der både dækker land og by. Vi vægter kreativitet og fleksibilitet i opgaveløsningen, og vi varetager opgaver efter §83 og §83a samt delegerede opgaver.
 
Hos os bliver du en del af en gruppe og en hverdag, som er kendetegnet ved:
  • høj faglighed, da vi varetager mange forskelligartede delegerede sygeplejeydelser og har fokus på at udvikle vores kompetencer 
  • delegering af mange sygeplejefaglige opgaver til assistenten  
  • højt humør og kollegialt sammenhold, hvor vi respekterer forskellighed og arbejder sammen for at få tingene til at lykkes   
  • forskelligartede opgaver i en uforudsigelig hverdag   
  • stor frihed i opgaveløsningen – vi lærer hver dag og reflekterer over praksis. 
Hvem er du 
For at kunne løse vores mange forskelligartede opgaver er det vigtigt, at du har:   
  • evnen til at reflektere og kan drøfte forskellige problemstillinger med dine kollegaer og samarbejdspartnere   
  • pondus til at kunne sige til og fra   
  • lyst til en foranderlig hverdag   
  • lyst til at møde mange forskellige mennesker dagligt både i marken, men også tværfagligt
  • kørekort.   
Vi tilbyder  
Du skal vælge os i Tommerup Hjemmepleje, fordi du får nogle af Danmarks dejligste borgere, som sætter stor pris på din hjælp, og at du besøger dem i deres eget hjem, hvor du har fokus på at give dem en optimal pleje. Vores udgangspunkt er, at borgeren skal mestre mest muligt af sit liv selvstændigt, og det betyder, at du skal have stort fokus på rehabilitering.   
 
Du får desuden 46 fantastiske kollegaer, der har forskellig baggrund både uddannelsesmæssigt og personligt, og der er derfor altid nogle at sparre med. Vi vil vores arbejde og kan lide selvstændigheden i marken.  
 
Løn og ansættelsesvilkår 
Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest, inden ansættelse kan finde sted. Dette kan du gøre digitalt med Nem ID på www.borger.dk eller www.politi.dk.    
 
Vil du vide mere 
Har du brug for yderligere oplysninger, eller har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte leder Jeanette Johansen på tlf. 64 74 66 02. Her kan du også aftale et besøg hos os, hvis dette har din interesse. 
 
Ansættelsessamtaler afholdes løbende, dog senest i uge 6
 
Vi glæder os til at høre fra dig!