icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Ergoterapeut til Det ergo- og fysioterapeutiske børneteam

Er du fagligt velfunderet, og har du erfaring fra børneområdet? Rummer du humor og empati, og er du indstillet på at bruge energi på udvikling og samarbejde? Så er det måske lige dig, vi søger!

Info

Vi søger en børneergoterapeut til en fast stilling i Det ergo- og fysioterapeutiske børneteam i Assens Kommune. Stillingen er på 30 timer ugentligt og med tiltrædelse snarest muligt eller den 1. marts 2019. 
 
Hvem er vi 
Vi er et team på fem kompetente og engagerede ergo- og fysioterapeuter. Vores målgruppe er børn i normalområdet mellem 0 - 18 år, der har motoriske og/eller sansemæssige udfordringer i forskellig grad. Vi varetager forebyggende og konsultative opgaver i form af råd og vejledning til forældre og personale, undervisning af andre faggrupper, oplæg for forældre, besøg i legestuer og børnehaver m.m. Derudover har vi motorikhold og ansvaret for træning af de handicappede børn i kommunen samt genoptræningsplaner på børn i alderen 0-15 år.   
 
Pr. 1. januar 2019 er vi organiseret i PPR, med eget kontor- og træningsfunktion i Tommerup. Vi kører i hele Assens Kommune, men meget træning foregår i vores lokaler i Tommerup. Vi har et tæt samarbejde med sundhedsplejersker, PPR, socialrådgivere, dagpleje, børnehaver og skoler.  
 
Vi kan tilbyde dig: 
 • et team af engagerede og ansvarsbevidste børneterapeuter med fokus på kvalitet og faglig udvikling  
 • en arbejdsplads, hvor rummelighed og humor er en vigtig del af hverdagen   
 • en levende og inspirerende arbejdsplads med mulighed for faglig og personlig udvikling   
 • en arbejdsplads med høj grad af frihed under ansvar   
 • et team, som ikke er bange for at tænke innovativt og prøve at gå nye veje. 
Hvem er du
Vi forventer, at du:  
 • har erfaring med børneområdet fra lignende stilling    
 • har stort fagligt engagement og lyst til udvikling    
 • har humor og empati    
 • er robust og god til at strukturere en til tider travl hverdag    
 • kan arbejde selvstændigt og samtidigt indgå i et tæt samarbejde    
 • har flair for den rådgivende og vejledende rolle og gode pædagogiske evner til brug ved undervisning og formidlingsopgaver    
 • evner at indgå i tæt dialog med mange forskellige brugere og faggrupper    
 • har kendskab til og arbejdet med Movement ABC II, Sensory profile, Kliniske observationer, AIMS og Baileytest m.m.    
Desuden er kørekort og egen bil nødvendigt. 
 
Løn og ansættelsesvilkår 
Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at straffe- og børneattest skal indhentes, før ansættelsen kan finde sted. Straffeattesten skal du selv hente digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.    
 
Vil du vide mere 
Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakt børnefysioterapeut Lisa Brøgger Nørregaard på tlf. 64 74 68 60 eller mobil 21 47 53 84 eller afdelingsleder for Børne- og Ungesundhed, Mette Lindkær, på tlf. 64 74 67 73. 
 
Ansøgningsfrist er 21. januar 2019, og ansættelsessamtaler bliver afholdt den 25. januar 2019 i Børne- og familiecenter Nord, Møllebakken 22a, 5690 Tommerup. 
 
Ansøgningen skal vedlægges kopi af eksamensbevis samt anden relevant dokumentation og udtalelser. 
 
Vi glæder os til at høre fra dig!