icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Social- og sundhedsassistent til dagvagt på Kildebakken

Sætter du beboeren i centrum, og er du venlig og imødekommende? Vil du arbejde i en bo-enhed, hvor vi arbejder for at skabe et sted, hvor det er rart både at bo og arbejde? Så er det måske lige dig, vi søger!

Info

Hos bo-enheden Kildebakken søger vi en social- og sundhedsassistent til dagvagt med opstart snarest muligt. Der er tale om en fastansættelse på gennemsnitligt 32 timer om ugen. Stillingen består primært af dagvagter og med vagt hver anden weekend.
 
Hvem er vi  
Bo-enheden Kildebakken består af 34 plejeboliger fordelt på tre boenheder, og vi er en medarbejdergruppe bestående af social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, en sygeplejerske, en fysioterapeut, en ergoterapeut samt elever, praktikanter og studerende. Herudover har vi en hund, en kat, tre fugle og akvariefisk. Vi har ligeledes vores egen bus. 
 
Ved bo-enheden Kildebakken arbejder vi ud fra Eden Alternativ, som du kan læse mere om på www.edendenmark.dk
 
Vi arbejder tæt sammen med beboerne og tager udgangspunkt i deres hverdag, ønsker og behov. Vi har et stort fokus på arbejdsmiljøet og arbejder desuden efter Assens Kommunens værdier, hvilket betyder, at vi er tillidsfulde, åbne, ambitiøse, ordentlige og engagerede
 
Vi tilbyder vores nye kollega en spændende arbejdsdag med dejligt samvær med beboerne og med mange komplekse og udfordrende opgaver med gode muligheder for personlig udvikling. Ligeledes bliver du en del af en arbejdsplads med kompetente og glade kollegaer.
 
Om jobbet 
Som social- og sundhedsassistent varetager du alle opgaver inden for eget kompetenceområde. Du varetager pleje- og omsorgsopgaver på lige fod med de øvrige medarbejdere med udgangspunkt i Eden Alternativ, og du arbejder tæt sammen med beboeren, pårørende og tværfaglige samarbejdspartnere.  
 
Hvem er du  
Vi forventer, at du er uddannet social- og sundhedsassistent, og at du ser en positiv udfordring i at arbejde med forskellige komplekse opgaver i et miljø, der ændrer sig dag for dag.
 
Du er fleksibel, stabil, tålmodig og rolig med en god portion humor, og du har fokus på at alle hjælper hinanden for at få det bedste ud af hverdagen.
 
Løn og ansættelsesvilkår  
Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest, inden ansættelse kan finde sted. Dette kan du gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.
 
Vil du vide mere  
Ønsker du yderligere information, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder Karina Bork Majgaard på telefon 64 74 75 71. Du kan også læse mere om Assens Kommune på www.assens.dk
 
Ansættelsessamtaler afholdes løbende. 
 
Vi glæder os til at modtage din ansøgning!