icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

H&D-lærer til Verninge Skole

Er du glad for lærerjobbet? Kan du se styrken i et tæt og forpligtende teamsamarbejde? Har du glimt i øjet og styr på klasserumsledelse? Så er du måske vores nye kollega.

Info

REVIDERET 
Da vores dygtige lærer for håndværk og design har søgt nye udfordringer, søger vi en ny kollega fra den 1. marts 2019 eller hurtigst muligt. Der er tale om en fast stilling på 37 timer. 
 
Hvem er vi   
Vi er en udviklingsorienteret landsbyordning, som består af en skole fra 0.-6. klasse med 132 elever og en børnehave og vuggestue med 40 børn. Landsbyordningen er beliggende i skønne omgivelser med et aktivt lokalområde og har en god, interesseret forældrekreds. Verninge Skole har 12 dygtige og engagerede lærere og pædagoger, der alle brænder for deres arbejde.
 
Hvem er du    
Stillingen omfatter undervisning i 4.-6. klasse i fagene håndværk og design, dansk, idræt og evt. billedkunst. Du skal have undervisningskompetence i håndværk og design, og derudover har du de rette kompetencer til at kunne varetage et eller flere af de øvrige fag.
 
Desuden forventer vi, at du: 
  • er en udviklingsorienteret lærer
  • aktivt anvender klasserumsledelse 
  • har fokus på den enkelte elevs sociale, personlige og faglige udvikling 
  • nyder at være sammen med børnene og har et anerkendende og respektfuldt børnesyn   
  • er teamplayer og vil bidrage positivt til det kollegiale samarbejde.   
Løn og ansættelsesforhold    
Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at straffe- og børneattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted. Straffeattesten skal du selv hente digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.      
 
Vil du vide mere     
Er du interesseret i yderligere oplysninger omkring stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte skoleleder Hanne Marquardtsen på tlf. 23 72 20 20 eller stedfortræder Jette Uldall Juhl på tlf. 28 78 22 64 og få en snak om stillingen. Du kan også finde mere information om os på www.verninge.dk/verninge-landsbyordning.   
 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag den 30. januar 2018.   
 
Vi glæder os til at modtage din ansøgning.