icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Byplanlægger til Plan og Kultur

Vil du arbejde i en kommune, hvor der er fokus på udvikling og vækst? Har du viden om eller erfaring med byplanlægning? Og vil du arbejde et sted med højt til loftet, og hvor der er mulighed for at gøre en forskel? Så er det måske lige dig, vi står og mangler!

Info

I Assens Kommune arbejder vi målrettet for at styrke kommunens potentiale. Det gør vi for at skabe vækst og udvikling, der kan styrke erhvervsliv og bosætning. Den fysiske planlægning spiller en vigtig rolle, når vi skal bane vejen for den positive udvikling i kommunen - så der er gode muligheder for at være med til at gøre en forskel. Hos Planteamet søger vi en byplanlægger til et barselsvikariat. Stillingen er på 37 timer om ugen med tiltrædelse den 1. april 2019. 
 
Hvem er vi  
Planteamet er bredt sammensat både personligt og fagligt og består af ni dygtige medarbejdere, der varetager forskellige opgaver af udviklings- og planlægningsmæssig karakter. Vi arbejder bl.a. med byudviklingsprojekter og byfornyelse, kommune- og lokalplanlægning, landzoneadministration, landdistriktsudvikling og pulje til landsbyfornyelse.   
 
Planteamet hører til i afdelingen Plan og Kultur med i alt 19 ansatte. Her varetages også andre opgaver som GIS, drift og udvikling på kultur- og fritidsområdet og administrative opgaver. Vi har en arbejdsplads, hvor der er travlt, højt til loftet, åbenhed og plads til udvikling. Vi sætter pris på, at det skal være rart at komme på arbejde, og vi er gode til at fejre succeser. Du har vide rammer til selv at planlægge din arbejdstid og dine opgaver, arbejde hjemmefra og deltage i samspillet med kollegerne i afdelingen og inden for direktørområdet.  
 
Om jobbet  
Der er mange forskellige opgaver at tage fat i, og dine interesser, erfaring og kompetencer vil have indflydelse på sammensætningen af dine arbejdsopgaver. Er du nyuddannet vil der være mulighed for at få et godt indblik i de mange forskelligartede opgaver, der er i en kommunal planafdeling. Der vil være mulighed for at arbejde med et bredt spektre af afdelingens opgaver fra landzonetilladelser i det åbne land, lokalplanlægning af nye boligområder eller planlægning for bevaring eller omdannelse af det bebyggede miljø.
 
Stillingen er organisatorisk placeret i Plan og Kultur med reference til afdelingslederen for Plan. Arbejdssted er Assens Rådhus, der ligger i den flotte, gamle ombyggede sukkerfabrik på Rådhus Allé 5 i Assens.  
 
Hvem er du 
Du har viden om – og gerne erfaring med planlægning i en kommune, og du er klar til at sætte dine kompetencer i spil både juridisk, planfagligt og teknisk i arbejdet med udviklingen af kommunen. Det vil være en fordel, at du har øje for de enkelte steders særlige potentiale og har viden om kulturmiljøer og bevaringsværdige bygninger. 
 
Vi lægger vægt på at skabe helhedsorienterede og bæredygtige planer. Det kræver tværfagligt samarbejde på tværs af den kommunale organisation og gennem inddragelse af politikere, borgere og virksomheder. Du skal derfor være fortrolig med at indgå i forskellige samarbejdsrelationer, være procesorienteret og god til at kommunikere.
 
Vi forventer, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund fx urban designer, landinspektør, landskabsarkitekt, geograf, arkitekt eller lignende eller har anden konkret erfaring, som giver dig et fagligt afsæt for at løse planopgaver. 
 
Løn og ansættelsesvilkår 
Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest ved ansættelse. Dette kan du gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk
 
Vil du vide mere 
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder i Plan Birgitte Hjerrild på tlf. 61 61 34 12. Du kan også læse mere om Assens Kommune på www.assens.dk
 
Ansøgningsfristen er torsdag den 24. januar 2019, og samtaler forventes gennemført tirsdag den 5. februar og onsdag den 6. februar 2019. 
 
Vi glæder os til at modtage din ansøgning!