icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Lærer til tidsbegrænset stilling på Vissenbjerg Skole

Er du uddannet lærer, og kan du undervise i dansk, billedkunst og specialpædagogik? Har du lyst til at blive en del af en velfungerende skole, og vil du være med til at understøtte skolens faglighed? Så kan du meget vel være vores nye lærer!

Info

Vissenbjerg Skole søger en dygtig lærer til undervisning i dansk (specialklasse), USU og kreative fag samt til billedkunst i indskolingen. Stillingen er tidsbegrænset med ansættelse i perioden 1. januar til 28. juni 2018.  
 
Hvem er vi  
På Vissenbjerg Skole har vi knapt 650 elever fordelt på 0.-9. årgang, samt Special- og LKT-afdeling.  
 
Vi tilbyder en velfungerende skole med en anerkendende tilgang til det pædagogiske arbejde samt et personale, der har stor rutine i professionelt teamsamarbejde præget af høj faglighed.  
 
Vi arbejder bredt med inklusion og har meget fokus på trivsel via trivselsdage, venskabsklasser, forskellige elevpatruljer o.a.  
 
Vi er en overbygningsskole med en specialklasserække, som i forbindelse med implementeringen af skolereformen samtidig har ændret på skolens interne struktur, således at vi har en afdeling fra børnehaveklasse til og med 4. klasse og en afdeling for eleverne fra 5. til 9. klasse.  
 
Hvem er du 
Vi søger en lærer, der kan indgå i vores lærerteam med masser af overskud til at understøtte og videreudvikle den faglighed, som skolen har i dag.  
 
Derudover ser vi gerne, at du har kompetencer indenfor følgende fag:  
  • Billedkunst 
  • Dansk  
  • Specialpædagogik
Løn og ansættelsesvilkår 
Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra principperne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at straffe- og børneattest indhentes, inden ansættelse kan finde sted. Straffeattest skal du selv indhente digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.   
 
Vil du vide mere 
Du kan orientere dig om værdier og indsatsområder på www.vissenbjergskole.dk, og du er velkommen til at besøge skolen inden ansøgning. Du er også velkommen til at kontakte viceskoleleder Thomas Pedersen på tlf. 20 80 23 75 eller koordinator Charlotte Lichtenstein på tlf. 20 69 18 30, hvis du vil vide mere om stillingen. 
 
Ansøgningsfrist er onsdag den 19. december 2018, og ansættelsessamtaler finder sted fredag den 21. december 2018. 
 
Vi glæder os til at høre fra dig.