icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Tandlæger til Assens Kommunale Tandpleje

Har du lyst til at arbejde med børn og unge i et åbent og professionelt miljø, hvor faglighed og kommunikation er i højsædet? Er du engageret og fleksibel, og vil du være med til at sætte dit præg på en nytegning af Assens Kommunale Tandpleje? Så er du måske en af vores nye tandlæger.

Info

Assens Kommunale Tandpleje søger to tandlæger med ret til selvstændigt virke, som vil være med til at præge en nytegning af Assens Kommunale Tandpleje. Stillingerne er med tiltrædelse snarest muligt og senest den 1. marts 2019 og kan både være på deltid eller fuldtid (21/35 timer ugentligt). 
 
Hvem er vi 
Assens Kommunes Tandpleje har klinikker på to matrikler i henholdsvis Tommerup og Assens. Begge klinikker har dejlige lokaler med fuldt moderne udstyr, og du vil begge steder møde engagerede og loyale kollegaer. 
 
Vi tilbyder tandpleje til ca. 6000 børn og unge samt omsorgstandpleje til udsatte borgere, og vi har fokus på at levere høj service og kvalitet til alle vores patienter. 
 
Vi er en arbejdsplads i stor udvikling og forandring, og du har rig mulighed for at være med til at udvikle det tværfaglige og kollegiale samarbejde i klinikken, i den samlede tandpleje og under en ny afdeling for Børne- og Ungesundhed.  
 
Hvem er du 
Du er uddannet tandlæge, og du er fagligt opdateret og kan arbejde selvstændigt.
 
Du har stor lyst til at arbejde med børn og unge i et meget åbent og professionelt miljø, hvor fagligheden og kommunikationen med børn, unge og forældre er i højsædet.
 
Du er engageret og fleksibel, og du har fokus på samarbejde, vision og holdånd.
 
Løn og ansættelsesvilkår 
Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at straffe- og børneattest skal indhentes før ansættelsen kan finde sted. Straffeattesten skal du selv hente digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.  
 
Vil du vide mere 
Du er meget velkommen til at kontakte afdelingsleder for Børn, Unge- og Familiesundhed, Mette Lindkær, på tlf. 51 82 10 65, hvis du har uddybende spørgsmål til stillingerne.  
 
Du kan også læse mere om Assens Kommune på www.assens.dk, hvor du også finder tandplejens hjemmeside. 
 
Ansøgningsfristen er den 10. januar 2019, og ansættelsessamtaler afholdes den 21. januar 2019.
 
Bevis for uddannelse vedlægges ansøgning og CV. 
 
Vi glæder os til at modtage din ansøgning!