icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Akut tilkaldevikarer til Ungepensionen i Glamsbjerg

Kan du træde til med meget kort varsel aften/nat/weekend? Vil du bidrage til at skabe ro og tryghed for vores unge mennesker? Er du tryg ved at arbejde alene, og kan du med ro og overblik håndterer en konfliktsituation? Så kan det være, at det er dig, vi søger som akut tilkaldevikar!

Info

Hos Ungepensionen i Glamsbjerg har vi i perioder brug for ekstra personale, der kan træde til med kort varsel til at dække nattevagter og/eller weekendvagter.
 
Hvem er vi  
Ungepensionen er en del af Ungeenheden, som består af myndighedsområderne for unge fra 15 til 30 år. En del af Ungeenheden er Indsatsdelen, som ud over Ungepensionen rummer SSP, Brahesholm Projektet samt Kontaktpersonkorpset.  
 
Ungepensionen har til huse i en villa centralt i Glamsbjerg by. Stedet er normeret til seks unge primært i alderen 17-18 år, der bor selvstændigt i egne lejligheder. Ud over lejlighederne er der fællesfaciliteter for de unge, som de kan benytte inden for personalets arbejdstid.  
 
Det er et krav, at de unge på Ungepensionen er i gang med arbejde, uddannelse, skole eller er i et afklarende forløb.   
 
Opgaverne for det faste personale består i at støtte de unge i at orientere sig imod mulighederne i deres tilværelse f.eks. i forbindelse med venskaber, familie og sociale netværk, uddannelse, arbejde og andre tilbud. Personalet arbejder med at guide, motivere, vejlede og fremme de unges selvstændighed, så de gøres klar til at møde voksenlivets udfordringer. 
 
Om jobbet  
Der opstår situationer, hvor en ung akut bliver indkvarteret på Ungepensionen eller andre hændelser, der betyder, at der i en kortere periode sættes ekstraordinært personale på som nattevagt og/eller weekendvagt. I disse situationer har vi brug for at have to - tre tilkaldevikarer, vi kan trække på. Ungepensionen er indrettet med et "vagtværelse" med seng, som står til rådighed - ligesom fællesfaciliteterne som køkken, stue og bad kan benyttes. Det kan veksle, om der er brug for vågen nattevagt, eller nattevagt der står til rådighed for de unge, hvis behovet opstår.
 
Hvem er du   
Vi forventer, at du:  
  • er moden og selvstændig
  • er indstillet på, at du som nattevagt er alene på arbejde
  • har flair for at arbejde med unge mennesker – og kan bevare ro og overblik, hvis den unge synes, at alt er kaotisk eller uoverskueligt 
  • er fleksibel og kan træde til med meget kort varsel
  • har mod til at stå alene i en eventuel konflikt - og kan håndterer det på en rolig, men bestemt måde 
  • kan agere professionelt i relationen med de unge.
Løn og ansættelsesvilkår  
Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at straffe- og børneattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted. Straffeattesten skal du selv hente digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.       
 
Vil du vide mere  
Vi holder åbent hus på Ungepensionen, Bøgevænget 14, 5620 Glamsbjerg, torsdag den 10. januar 2019 fra kl. 13 -15, hvor du er velkommen til at komme og se stedet, og få svar på eventuelle spørgsmål.
 
Ansøgningsfristen er den 31. januar 2019, og vi vurderer ansøgningerne og indkalder til samtaler løbende.
 
Vi glæder os til at modtage din ansøgning!