icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Bliv dagplejer

Drømmer du om at arbejde med børn i alderen 0-3 år og give dem en tryg og stabil start på livet? Ønsker du en selvstændig hverdag, hvor du selv planlægger dagens program og møder børn og forældre i dit hjem? Så kan jobbet som dagplejer være noget for dig.

Online-informationsmøde

Tirsdag d. 18. april 2023, kl. 17-18. holder vi et informationsmøde om arbejdet som dagplejer. 

Du er velkommen til at lytte med og stille dine spørgsmål! 

Om jobbet som dagplejer

Du skal hver dag modtage 4-5 børn i dit eget hjem i tidsrummet kl. 06.00-17.00, dog maks. 48 timer ugentligt. De 48 timer udløser 6 ekstra fridage om året.

Herudover vil du blive tilknyttet en legestuegruppe med 3-4 dagplejere, som fast én gang om ugen er i heldagslegestue. Legestuerne er placeret rundt i kommunen.

Vi vægter det gode børneliv højt. Her skal der være plads til barnets individualitet, initiativ, udvikling, og der skal ydes omsorg og tryghed i hjemlige omgivelser – naturligvis med afsæt i læreplanstemaer og dagtilbudsloven.

Som dagplejer vil du indgå i samarbejde og sparring med både dagpleje- og institutionskolleger, ligesom dagplejepædagog og ledelse altid er til rådighed for støtte, rådgivning og sparring. Så står du aldrig alene.

Du vil få mulighed for deltagelse i kurser, og der bliver afholdt møder om aftenen ca. 4 gange årligt – enkelte sammen med institutionspersonalet.

Kontakt os

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du er nysgerrig på jobbet som dagplejer. Kontakt gerne lederen af dit lokale dagtilbud.