Kraftig storm på vej - Husk at sikre løse genstande

Der er kraftig storm med vindstød op til orkanstyrke på vej, når Malik rammer Fyn i eftermiddag fra kl. 14.00. DMI varsler, at stormen fortsætter indtil søndag kl. 14.00.

Læs mere om stormen og hvordan du sikrer din ejendom
icon-En-kommune-i-udvikling

En kommune i udvikling

Danmarks VILDESTE kommune

Miljøminister Lea Wermelin har inviteret samtlige 98 danske kommuner til at deltage i konkurrencen om at blive Danmarks VILDESTE kommune. Formålet er at skabe en større biodiversitet og rigere natur til gavn for dyre- og plantelivet. Assens Kommune har sammen med 91 andre kommuner tilmeldt sig konkurrencen.

Assens Kommune deltager i konkurrencen om at blive Danmarks VILDESTE kommune.

Konkurrencen er et led i en kampagne fra Miljøministeriet, hvor formålet er at få skabt mere vild natur i Danmark, så vi får en rigere natur med bedre vilkår for dyr, planter og insekter. Vi (kommunerne) har fri leg, og det gælder om at finde frem til de bedste og vildeste idéer til fordel for den vilde natur. Konkurrencen løber frem til 2022.

Konkurrencen er en del af Miljøministeriets kampagne Sammen om et VILDERE Danmark, hvor målet er at få både kommuner og danskerne generelt til at bevare, hjælpe, dyrke, hylde og omfavne den vilde natur.

Se nyheden om konkurrencen om at blive Danmarks vildeste kommune på Miljøministeriets hjemmeside

Se pressemeddelelsen Assens Kommune tilmelder sig Danmarks VILDESTE kommune

Her på siden, som kort og godt hedder assens.dk/vild vil du fremover kunne følge med i de projekter, der foregår i Assens Kommune.

Og du kan godt glæde dig, for vi har mange idéer.

Biodiversitetsfolder i Assens Kommune:

Kontakt Miljø og Natur

Tlf: 64 74 75 11

Send sikker e-mail via borger.dk
Send sikker e-mail via virk.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.