• Hjælp
  • Kontakt
  • You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

icon-En-kommune-i-udvikling

En kommune i udvikling

Event om Fremtidens Tommerup

Kom til Tommerup og se og hør mere om udviklingen i Tommerupområdet, når vi søndag den 7. maj holder et Event om Fremtidens Tommerup.

Kom med til Event om Fremtidens Tommerup

  • Er du ”Tommerupper”, og vil du vide mere om de udviklingsplaner, der bl.a. omfatter en ny bydel, en regnvandsplan og en samlet udviklingsplan for ”Tommerupperne”?
  • Overvejer du at flytte til ”Tommerupperne”?
  • Eller er du bare på udkig efter en dag med aktiviteter for hele familien?

Så kom til Event om Fremtidens Tommerup:

Søndag d. 7.maj kl. 12.30-15.00
- på det grønne område ved Kirkebjerg/Bystævnevej (Bystævnevej 87, 5690 Tommerup).

 

Dagen byder på aktiviteter for hele familien, og der er rig mulighed for at blive klogere på det stærke lokalsamfund ”Tommerupperne” – du har bl.a. mulighed for at:

  • Dele dine drømme for Fremtidens Tommerup.
  • Deltage i en konkurrence om at navngive den nye bydel i Tommerup og kvartererne – måske er det netop dit/dine forslag, der bliver valgt.
  • Komme med dit bud på, hvordan det store grønne område skal se ud i fremtiden – via leg med forskellige materialer på området.
  • Se og få en snak om de planer, der er i offentlig høring til den 25. maj – alt imens du nyder en pølse og øl/vand.

Der er gang i udviklingen i ”Tommerupperne”, og Byrådet har for nyligt sendt tre projekter i offentlig høring indtil d. 25. maj 2017.
Det drejer sig om første etape af en ny bydel, en Regnvandsplan og en Udviklingsplan for Tommerup-området, og det er netop de planer, der er fokus på til Eventen.

Tilmelding til Event om Fremtidens Tommerup er ikke nødvendig, og du kan komme og gå som du vil.

Program

12.30
- Velkommen til Event om Fremtidens Tommerup ved Borgmester Søren Steen Andersen
- Kort introduktion til de forskellige aktiviteter, der er på området

12.45 – 14.45
Aktiviteter på området, hvor du bl.a. kan dele dine drømme for Fremtidens Tommerup, deltage i en konkurrence om navngivning af den ny bydel og dens kvarterer, lege med forskellige materialer og komme med dine idéer til det grønne område, se og snakke om planerne, der er i høring og få en gratis pølse med brød samt en øl eller vand

14.45
- Tak for i dag ved Formand for Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Dan Gørtz