icon-En-kommune-i-udvikling

En kommune i udvikling

Fremtidens Assens

Et moderne bibliotek - et ’multitek’ - og en ny havneplads er på vej i Assens. Målet er at binde byen og havnen bedre sammen. Realdania har givet tilsagn om støtte på 10 mio. kr. i 2. etape af indsatsen ”Hovedbyer på forkant”, som sætter fokus på at skabe fornyet liv og positiv udvikling i hovedbyernes bymidte. Hvis du har en god idé til det nye bibliotek eller havnepladsen, kan du dele den her.

SENESTE NYT:

Tre spændende bud på multitek og havneplads i Assens by

17.08.2020 - Henover sommeren er der blevet svedt ekstra meget på tegnestuerne hos team COBE, team JAJA og team WE Architecture, for at udarbejde tilbud og skitseforslag til Assens nye multitek og havneplads.

Tre arkitekt-teams skal byde ind på multitek og havneplads i Fremtidens Assens

28.05.2020 – Tre arkitekt-teams er nu udvalgt til at komme med hvert deres bud på at udforme et nyt multitek i byens gamle rådhus og en ny havneplads i området foran bygningen. Multiteket skal rumme byens kommende bibliotek og være et kulturelt mødested med en række forskellige aktiviteter. Opgaven har en samlet byggesum på 13,1 mio. kroner og udbydes af Assens Kommune i samarbejde med Realdania. Projektet er en del af Realdanias kampagne ”Hovedbyer på forkant”, som skal understøtte nyt liv i bymidterne rundt om i landet.

Kontakt Plan

Tlf: 64 74 75 20

Send almindelig e-mail
Send sikker e-mail via borger.dk
Send sikker e-mail via virk.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.