icon-En-kommune-i-udvikling

En kommune i udvikling

Fremtidens Assens

Assens Kommune har indgået kontrakt med WE Architecture – om et multitek, og med byMUNCH by- og landskabsdesign – om den nye havneplads i Assens. Projekterne er første skridt af en større udviklingsplan for Fremtidens Assens, hvor byen og havnen bliver tættere forbundet. Den filantropiske forening Realdania støtter projektet som en del af indsatsen ”Hovedbyer på forkant”.

Du kan læse mere om udviklingsplanen og den politiske vision for åbningstrækket, ved at klikke på boblerne nederst på siden.

Høring af forslag til ”Byen & Bæltet – Udviklingsprojekt for naturbaseret højvandsbeskyttelse af Assens”

Som en del af den overordnede beskyttelsesstrategi har kommunen fået udarbejdet et udviklingsprojekt, hvis formål er, at beskrive mulighederne for etablering af et klitlandskab på Assens Næs, der beskytter området mod oversvømmelse og erosion.

Projektforslaget var i høring frem til den 24. juni 2021. Du kan læse mere om projektet her:

SENESTE NYT:

27. maj 2021 - Offentliggørelse af Byen & Bæltet – Udviklingsprojekt for naturbaseret højvandsbeskyttelse af Assens

Assens Kommune indgår aftale om multitek og havneplads

11.01.2021 - Assens Kommune har netop indgået kontrakt med WE Architecture – om et multitek, og med byMUNCH by- og landskabsdesign – om den nye havneplads i Assens. Projekterne er første skridt af en større udviklingsplan for Fremtidens Assens, hvor byen og havnen bliver tættere forbundet. Den filantropiske forening Realdania støtter projektet som en del af indsatsen ”Hovedbyer på forkant”.

Kontakt Plan

Tlf: 64 74 75 20

Send almindelig e-mail
Send sikker e-mail via borger.dk
Send sikker e-mail via virk.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.