icon-En-kommune-i-udvikling

En kommune i udvikling

Sådan starter du op

Ønsker du at starte et bredbåndsinitiativ op i dit lokalområde, har vi her beskrevet fem trin, som du bør være opmærksom på.

  1. Få hjælp til projektet - det kræver tid at opstarte et bredbåndsinitiativ og det kan være svært at gøre det alene. Involvér dig derfor med nogle flere i lokalområdet. Som kommune hjælper vi gerne i gang med sparring og vejledning.
  2. Sørg for god organisering - der skal være klarhed omkring, hvem der står for hvilke opgaver i projektet og hvem, der for eksempel kan udtale sig på projektgruppens vegne.
  3. Fremstil materiale til omdeling - det kan for eksempel være et brev, hvor folk kan læse om de fordele, der er ved bredbånd og hvorfor det er vigtigt for lokalområdet.
  4. Stem dørklokker - det kan være en god idé at tage en personlig snak med folk. På den måde kan du samtidig veje stemningen i lokalsamfundet i forhold til holdningerne til bredbånd.
  5. Involvér lokalsamfundet - invitér til et borgermøde i lokalområdet, hvor I også inviterer én eller flere udbydere til at deltage og fortælle om deres produkt, pris og lignende.

Teleudbydere i dit område

www.tjekditnet.dk kan du finde de teleudbydere, der er aktive i dit lokalområde.

Har du spørgsmål?

Hvis du har brug for sparring og vejledning til at komme godt i gang, er du altid velkommen til at kontakte kommunens bredbåndsansvarlige på tlf. 64 74 73 28 eller på bredbaand@assens.dk