icon-En-kommune-i-udvikling

En kommune i udvikling

Ansøgning til Energistyrelsens bredbåndspulje

Fjerde runde af Energistyrelsens bredbåndspulje er nu i gang. Fristen for at indsende en ansøgning om tilskud fra puljen er den 23. oktober 2019.

Puljen for 2019 er på 98,5 mio. kr. 
Du kan læse om bredbåndspuljen på Energistyrelsens hjemmeside

  • Tilskud kan gives til dækning af bolig-, virksomheds- og sommerhusadresser, der maksimalt har adgang til 10 Mbit/s download og/eller 2 Mbit/s upload, der er gået sammen om et projekt. Se dækningen på bredbaandspulje.ens.dk
  • Der kan ikke gives tilskud til byzoneadresser i bykommuner. Se en liste over bykommuner.
  • Der vil fortsat kunne gives tilskud til landzoneadresser eller sommerhusområder i bykommuner.
  • Puljen kan søges af lokale sammenslutninger og kommuner.
  • Der er en gennemsnitlig egenfinansiering på minimum 4000 kr. pr. adresse, der indgår i et projekt.
  • Tilskud gives ud fra en pointscore baseret på seks objektive kriterier.

Assens Kommune står klar til at vejlede og understøtte dig og dit lokale bredbåndsprojekt bedst muligt. Vi høre derfor meget gerne fra dig/jer!

Flere bredbåndsprojekter både via bredbåndspuljen og uden for puljen er i de senere år blevet realiseret i Assens Kommune. Her har det vist sig, at det nytter noget at gå sammen lokalt og  sikre en god tværgående koordinering, dialog og kortafdækning. Dette hjælper vi gerne med at understøtte. Læs mere om, hvad Assens Kommune kan hjælpe dig med, hvis du vil starte et bredbåndsprojekt.

Hvis du vil vide mere om resultaterne fra tredje runde, kan du læse pressemeddelelsen Landdistrikter scorer næsten hele bredbåndspuljen eller gå på Energistyrelsens hjemmeside, hvor du bl.a. kan se, hvem der har fået del i puljen.

Teleudbydere i dit område

www.tjekditnet.dk kan du finde de teleudbydere, der er aktive i dit lokalområde. 

Kontakt Bredbåndsansvarlig

Bredbåndsansvarlig tlf.: 64 74 73 28

Send sikker e-mail via borger.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.