icon-En-kommune-i-udvikling

En kommune i udvikling

Ansøgning til Energistyrelsens bredbåndspulje

Sjette runde af Energistyrelsens bredbåndspulje er nu afsluttet.

Ansøgningsrunden til Energistyrelsens bredbåndspulje 2021 er afsluttet.
Energistyrelsen har udsendt tilsagn og afslag på projektansøgningerne. Det kan du læse mere om på Energistyrelsens hjemmeside: Bredbåndspuljen
Her kan du også tilmelde dig styrelsens nyhedsbrev.

Ny runde af bredbåndspuljen i 2022

Regeringen har den 29.11.21 indgået en aftale med alle partier i Folketinget om ”Mere liv i bymidter og landdistrikter”. Aftalen inkluderer bl.a., at der afsættes 100 mio. kr. til Bredbåndspuljen i 2022.
Læs pressemeddelelsen "Ny aftale​ skal give mere liv i bymidter og landdistrikter".

Energistyrelsen arbejder i øjeblikket med tilretning af rammer og kriterier for den nye runde af bredbåndspuljen 2022. Disse kommer i høring og forventes herefter klar i foråret eller før sommeren. 
Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet fra Energistyrelsen, kan du bl.a. følge denne proces direkte.

Hvad kan Assens Kommune hjælpe med

Assens Kommune står  fortsat klar til at vejlede og understøtte dig og dit lokale bredbåndsprojekt bedst muligt. Vi hører derfor meget gerne fra dig/jer!

Flere bredbåndsprojekter både via bredbåndspuljen og uden for puljen er i de senere år blevet realiseret i Assens Kommune. Her har det vist sig, at det nytter noget at gå sammen lokalt og  sikre en god tværgående koordinering, dialog og kortafdækning. Dette hjælper vi gerne med at understøtte. Læs mere om, hvad Assens Kommune kan hjælpe dig med, hvis du vil starte et bredbåndsprojekt.

Kontakt Bredbåndsansvarlig

Bredbåndsansvarlig tlf.: 64 74 73 28

Send sikker e-mail via borger.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.