icon-En-kommune-i-udvikling

En kommune i udvikling

Ansøgning til Energistyrelsens bredbåndspulje

Sjette runde af Energistyrelsens bredbåndspulje er nu i gang.

Bredbåndspuljen

Nu er Energistyrelsens bredbåndspulje åben for ansøgninger, og i den er der afsat 100 mio. kr. til bedre bredbåndsdækning i områder, der er udfordret i dag.

Der er forskellige vigtige ansøgningsfrister, som du skal være opmærksom på: 
Læs "Information til borgerne" på Energistyrelsens hjemmeside

Læs mere om bredbåndspuljen generelt på Energistyrelsens hjemmeside.

Du kan også læse mere om selve ansøgningsprocessen på Energistyrelsens hjemmeside: Ansøgningsprocessen i hovedtræk - sådan søger du.


Kom til informationsmøde om bredbåndspuljen

I forbindelsen med åbningen af bredbåndspuljen afholder Energistyrelsen informationsmøder rundt om i landet. På disse møder kan du høre mere om, hvilke kriterier der er for at søge tilskud, og hvordan dit lokalområde har mulighed for at søge.

Læs her hvor og hvornår infomøderne afholdes og hvordan du tilmelder dig

 

Hvad kan Assens Kommune hjælpe med

Assens Kommune står  fortsat klar til at vejlede og understøtte dig og dit lokale bredbåndsprojekt bedst muligt. Vi hører derfor meget gerne fra dig/jer!

Flere bredbåndsprojekter både via bredbåndspuljen og uden for puljen er i de senere år blevet realiseret i Assens Kommune. Her har det vist sig, at det nytter noget at gå sammen lokalt og  sikre en god tværgående koordinering, dialog og kortafdækning. Dette hjælper vi gerne med at understøtte. Læs mere om, hvad Assens Kommune kan hjælpe dig med, hvis du vil starte et bredbåndsprojekt.

Kontakt Bredbåndsansvarlig

Bredbåndsansvarlig tlf.: 64 74 73 28

Send sikker e-mail via borger.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.