icon-Et-godt-sted-at-bo

Byggegrunde i Assens Kommune

Byggegrunde i Vissenbjerg - Duedalen

Vissenbjerg - midt i det hele.

Duedalen i Vissenbjerg Duedalen i Vissenbjerg

I Duedalen kan du få dit eget "hyggelige hjørne" i en spændende, kuperet udstykning i Fyns højest beliggende by. Vissenbjerg har 3.100 indbyggere og byder på gode dagligvareforretninger, det nyrenoverede Kultur- & Fritidscenter, bibliotek, vuggestue, dagpleje, børnehave og skole. Der er sikre stier og broer over fx hovedvejen, så børnene kommer sikkert i skole.

Her bor du tæt på den markante natur i og ved Vissenbjerg med skove, slugter og bakker. Gåture, mountainbiking, cykelture og meget mere ligger lige for. Et markant morænelandskab med masser af rekreative muligheder lige udenfor døren.

I Vissenbjerg bor du midt i Danmark med umiddelbar adgang til motorvej E20, hovedvej A1, ligesom vejen mellem Bogense og Faaborg går forbi. Så pendleren har alle muligheder, men Vissenbjerg byder selvfølgelig også selv på en række arbejdspladser.

Find din byggegrund

Prisen indeholder:

  • Moms
  • Kloaktilslutningsbidrag
  • Antennebidrag 

Reservér jeres byggegrund

Vidste du, at du altid kan reservere en byggegrund? Det er gratis og ganske uforpligtende.

Kontakt os for mere information.

Snak med en nabo

Har du lyst til at få lidt "insider-viden", er du velkommen til at kontakte Søren, som selv bor i Duedalen, på tlf. 27 20 46 66

Kontakt Grundsalg

Tlf: 64 74 73 62

Send almindelig e-mail
Send sikker e-mail via borger.dk
Send sikker e-mail via virk.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.