icon-Et-godt-sted-at-bo

Byggegrunde i Assens Kommune

Byggegrunde ved Bellinge

Leder du efter et hus eller en byggegrund i Bellinge og omegn? Verninge og Brylle ligger kun få minutters kørsel fra Bellinge. Begge landsbyer har egne dagtilbud og skoler.

Byggegrundene i Verninge lige ved siden af børnehave og skolen.

Bydelen Bellinge i den sydlige del af Odense Kommune har de senere år oplevet stor vækst. På Bellinge Fælled med Flintagergårdvej og Bronzevej har der været mange byggegrunde til salg, og mange har valgt at bygge hus i Bellinge. Området i Odense SV er attraktivt, fordi man nemt og hurtig kan komme til Odense midtby og til motorvejen.

Hvis du også leder efter bolig eller byggegrunde i Bellinge og omegn, er der flere interessante muligheder. Lige uden for Bellinge ligger to landsbyer, som har deres helt egne fordele: Verninge og Brylle. Begge landsbyer har fast busforbindelse til Bellinge og Odense midtby. 

Verninge

Kun 7 minutter fra Bellinge ligger landsbyen Verninge. Her finder du både dagpleje, vuggestue, børnehave og skole. Du kan nemt pendle til arbejdspladsen i Odense Kommune eller andre steder på grund af den centrale beliggenhed. Ligeledes er Odenses kulturliv, restauranter og shopping-muligheder inden for rækkevidde. Fynbus kører fast mellem Odense og Verninge. Der er desuden gode indkøbsmuligheder i Bellinge, Tommerup og Glamsbjerg.  

I Verninge er der gode muligheder for at finde den perfekte bolig - uanset om det skal være et hus eller en byggegrund.

 

Brylle

Landsbyen Brylle ligger også tæt på Bellinge Fælled - faktisk kun 5 minutters kørsel fra krydset i Bellinge. Brylle har lige som Verninge egen daginstitution og skole og der er dagligvarehandel i landsbyen. Et af de vigtige omdrejningspunkter i byen er fællesspisning i forsamlingshuset, hvor nye tilflyttere bydes velkommen. Brylle er en by i udvikling med masser af fælles projekter og et godt fællesskab.

Her er der pt. ikke byggegrunde til salg, men der er oftest en del attraktive boliger på marked.

 

Bente Boe

Ring til Bente

Hvis I er nysgerrige på vores byggegrunde eller har spørgsmål til købsprocessen, kan I altid ringe til Bente.

Hun rådgiver gerne om den helt rigtige grund til jeres drømmehus og hjælper jer gennem hele købsprocessen. 

Ring på 64 74 73 62.

Find jeres byggegrund her

Kontakt Grundsalg

Tlf: 64 74 73 62

Send almindelig e-mail
Send sikker e-mail via borger.dk
Send sikker e-mail via virk.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din MitID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.