icon-Et-godt-sted-at-bo

Byggegrunde i Assens Kommune

Byggegrunde tæt på Odense

Drømmer du om at bo i Odense? Vi har byggegrunde til salg lige uden for Odense Kommune. Få det bedste fra byen, landet og vandet.

Duedalen i Vissenbjerg Duedalen i Vissenbjerg

Leder du efter en grund til salg i Odense og omegn?

Mange drømmer om at bygge en ny bolig på deres egen grund, men det kan være sin sag at finde en egnet byggegrund i Odense eller andre storbyer. Mange parameter skal gå op i en højere enhed: byggegrundens størrelse og pris, grundens beliggenhed i forhold til arbejdet, institutioner og indkøb. Mange drømmer også om en flot udsigt fra huset og nem adgang til naturen.

For mange vil en byggegrund i Odense være det helt rigtige valg - og mange har da også i de senere år valgt at bygge deres hus i Bellinge, og der er skudt op med nye boliger. Men der findes også spændende muligheder uden for Odense.

Det bedste fra begge verdener

Lige uden for Odense ligger en række dejlige byer der har meget at byde på. Her er der styr på alle de praktiske forhold i livet. Der er gode butikker og supermarkeder, gode institutioner, skoler og foreningsliv. Og hvis man ønsker det, kan man hurtigt lære naboerne at kende og knytte nye venskaber.

Samtidig kan man nemt pendle til arbejdspladsen i Odense Kommune eller andre steder. Man kan også nyde byens liv, kultur og restauranter.

I disse byer vil der ofte være grunde til salg - tæt på Odense og til priser, hvor der også er råd til den nye bolig - som jo trods alt er det vigtigste.

Vissenbjerg

Byen ligger kun 20 minutters kørsel fra Odense, fx kan Odense Universitets Hospital nås på 18 min minutter. I Vissenbjerg er der fortsat nogle spændende byggegrunde i salg. I udstykningen Duedalen har der de senere år været stor efterspørgsel på byggegrunde og der er blevet bygget mange nye boliger.

 

Tommerupperne

I Tommerup og Tommerup Stationsby er pt kun private grunde til salg. Assens Kommune havde ind til 2020 grunde til salg på Vesterled, men de blev hurtigt solgt og de fleste huse er allerede færdigbygget.

Hvis du gerne vil have besked, når der kommer nye grunde til salg, så kontakt os gerne. Byrådet vil i den kommende tid tage stilling til, hvor der skal udlægges nye byggegrunde.

 

Verninge

Landsbyen Verninge ligger sydvest for Odense, blot 7 min. fra Bellinge. Her er der en række grunde til salg i Ellekærshaven. Grundene er mellem 970 og 1.381 m2 store. I byen er der både dagpleje, vuggestue, børnehave og skole. Der er indkøbsmuligheder i Bellinge, Tommerup og Glamsbjerg.

Ud over de gode institutioner, er der også mange idræts- og fritidstilbud, hvor I hurtig kan falde til og få nye venner.

 

Aarup

Hvis du leder efter en grund til salg i Odense, hvor du kan bygge i flere etager, kan det måske være en god idé også at kigge i Aarup. På Eventyrbakken i Aarup kan du finde byggegrunde til salg, hvor du kan bygge i forskudte plan og har en fantastisk udsigt. Aarup ligger kun 25 minutters kørsel fra Odense.

 

Find jeres byggegrund her

Kontakt Grundsalg

Tlf: 64 74 73 62

Send almindelig e-mail
Send sikker e-mail via borger.dk
Send sikker e-mail via virk.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.