icon-Ud-i-naturen

Ud i naturen

Ulriks Assens

Tag med uglerne Ulrik, Ulla og Uwe rundt til ti naturperler i Assens kommune.

Tag familien med på tur til 10 naturperler

Folderen, som du finder længere nede på siden tager jer med rundt til ti naturperler i Assens kommune.

I Assens kommune er der mulighed for en hverdag med oplevelser og aktiviteter i naturen. Men hvis vi skal ud i naturen, skal vi jo vide, hvor den er. Ulriks Assens præsenterer derfor 10 naturperler i Assens Kommune. Følg med Ulrik og hans forældre Uwe og Ulla, og oplev strand, skov, eng, made, overdrev, høje bakker, dybe afgrunde og endda en fin gammel bondegård.

En klog mand har engang sagt: ”Og den har aldrig levet, som klog på det er blevet, han først ej havde kær” (N.F.S Grundtvig). Med dette hæfte kan børn og voksne sammen møde naturen på en sjov måde, og måske blive lidt klogere på, hvor fantastisk og mangfoldig den er.

Vi udvikler os og lærer gennem krop og sanser, og naturen er fantastisk som legeplads og læringsrum. Derfor er der her i hæftet også en række opgaver og aktiviteter, som inspirerer til leg og undersøgelse sammen i familien. Og tro mig… det kræver både vilje og hjerte, at være lige så sej som Ulrik ugle.

Ulrik og forældre ved Aborg Strand.

Leg og lær med Ulla og Uwe

På hvert nyt sted er der lidt om, hvad der gør stedet specielt, fortalt på voksensk af Ulla og Uwe. Men det vigtigste er den lille leg eller opgave til børnene, der hellere vil lære, mens de har det sjovt.

Den fysiske folder kan hentes gratis på biblioteket eller hos Visit Assens.

God tur!

Ulriks grantante hedder Sara Slørugle. Hende møder du også i folderen.

Kontakt Miljø og Natur - Team Natur

Tlf: 64 74 75 11

Send sikker e-mail via borger.dk
Send sikker e-mail via virk.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.