icon-Ud-i-naturen

Ud i naturen

Tag børnene med på Natureventyr i Assens Kommune

Med den gratis app Natureventyr er Assens Kommune blevet endnu mere eventyrlig for børn. Oplev tre unikke eventyr langs børnevenlige ruter i naturen, der udspiller sig som skattejagter med sjove udfordringer for børnene undervejs.

Tag med på Natureventyr i Assens Kommune.

Med unikke og særligt udformede eventyr har Assens Kommune, i samarbejde med Natureventyr, gjort det let og sjovt at tage børnene med på en gåtur. Med Natureventyr i hånden åbner både landskab og fantasi op for nye oplevelser. 

Tre Natureventyr, som sætter fantasien i sving og giver kilometer i benene

Ved Fyns højeste punkt, Frøbjerg Bavnehøj, kan I opleve eventyret om Aya og gudernes store retssag, hvor menneskepigen Aya skal hjælpe jætten Loke med at bevise sin uskyld. Men kan man overhovedet stole på Loke? Hejmdal på toppen af verden har svaret, så en stor rejse venter det lille menneskebarn, som drager ud på jagt efter sandheden.

I eventyret Tatonka og den magiske kilde skal I følge i fodsporene på troldmandslærlingen Tatonka, der skal finde en magisk kilde ved Vissenbjerg Bakker. Vandet fra kilden skal redde Professor Vekselvarms Komodovaran, så det er bare med at komme af sted.

Jagten på Kaptajn Fahnøs sidste skat tager jer med på en rejse gennem Assens by med smukke gamle træskibe, gennem stemningsfyldte små gader og frem til Sukkerengen. Det er en eventyrlig skattejagt, og målet er Kaptajn Fahnøs sidste, men også største skat.

Juleeventyr hvert år i december

Natureventyret i Vissenbjerg Bakker bliver hvert år i december måned opgraderet med et juletwist. Tatonka og julemissionen hedder eventyret, som kan opleves i det højfynske. På eventyret drager I med troldmandslærlingen Tatonka ud i området for at finde julemandens forsvundne rensdyr. Undervejs møder I både Fader Frost, en ægte prinsesse og en samling farlige gnomer, som er ude på at sabotere julen. 

Download app'en Natureventyr gratis

App’en Natureventyr er gratis at downloade og bruger man den i et af de områder, hvor Natureventyr har et samarbejde med kommunen - som fx her i Assens Kommune - koster det ikke noget at opleve eventyrene.

Du kan også læse mere på hjemmesiden natureventyr.nu

App'en Natureventyr kan downloades gratis via App Store og Google Play.