Afbrændingsforbud

Beredskab Fyn har d. 2.7. forlænget afbrændningsforbuddet.

Forbuddet er gældende indtil Beredskab Fyn ophæver dette.

Se, hvad du skal være særlig opmærksom på:
icon-Ud-i-naturen

Ud i naturen

På tur med hund

Velkommen til Assens Kommunes hundeskove, hvor du kan gå tur med din hund uden snor. I hundeskovene er det vigtigt, at du har din hund under fuld kontrol, så du er med til at sikre at din hund, dig selv og andre besøgende får en god oplevelse.

Hundeskoven i Assens

Hundeskoven i Assens ligger ved Fåborgvej (følg skilt) og er et indhegnet skovområde med én indgang. Der er parkeringspladser, agilityredskaber, skraldespand og bænke. I hundeskoven er der en mindre indhegning der er forbeholdt hvalpe (2-6 mdr.). Hundeskoven ejes og vedligeholdes af Assens Kommune.

Hundeskoven i Haarby

Hundeskoven i Haarby ligger i Trunderupskoven med indkørsel fra Akkerupvej (følg skilt). Der er parkeringspladser, agilityredskaber, skraldespand og bænke. Hundeskoven er indhegnet og har tre indgange. I hundeskoven er der en mindre indhegning forbeholdt hvalpe (2-6 mdr.). Der er også parkeringsmuligheder ved Trunderupvej, men husk at du skal have din hund i snor i resten af skoven. Hundeskoven ejes og vedligeholdes af Assens Kommune.

Hundeskoven ved Brydegård, Feddet

Hundeskoven ligger i strandkanten mellem Ebberup og Helnæs. Hundeskoven er ikke indhegnet, men afmærket med store sten. Det er dit ansvar, at din hund holder sig indenfor det afmærkede område. Der er parkeringsmulighed og toiletter tæt ved. Hundeskoven ejes og vedligeholdes af Naturstyrelsen.

Sommerdag med mange hunde på tur

Kontakt Miljø og Natur

Åbningstider:
Mandag-onsdag mellem kl. 10-15
Torsdag mellem kl. 10-17
Fredag mellem kl. 10-13

Tlf: 64 74 75 11

Send sikker e-mail via borger.dk
Send sikker e-mail via virk.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.