Afbrændingsforbud

 

Forbuddet gælder også for afbrænding af Sankt Hans bål den 23. juni 2018.

Lokale byger ændrer ikke væsentligt på risikoen ved åben ild i det fri, fordi vegetationen stadig er meget tør.

Læs hele den opdaterede meddelelse fra Beredskab Fyn
icon-Ud-i-naturen

Ud i naturen

MTB ruten i Glamsbjerg

Glamsdalens BikePark

Mountainbikesporet ved Glamsbjerg er et teknisk svært spor på 3 km. Sporet er afmærket med MTB skilte og byder på udfordringer for den øvede og erfarne rytter. Den første del af sporet er anlagt på et græsareal og opbygget af naturlige materialer, som jord, sten og grus. Her er mange stigninger, sving og nedkørsler, hvor du nok skal få pulsen op. Når du har passeret de mange skarpe sving fortsætter du ned i skoven. Skoven byder på singletracks, hårnåle sving og flere stejle stigninger samt nedkørsler og broer. Der er alternative ruter undervejs for den ikke så øvede mountainbikerytter.

Sporet er åbent for alle og kræver ikke betaling.

Du finder sporet ved Glamsdalens Idrætsefterskole, Langbygårdsvej 14, 5620 Glamsbjerg og kan frit benytte skolens p-pladser.

Sporet kan enkelte gange i løbet af året være lukket i forbindelse med idrætsefterskolens egne arrangementer, dette annonceres på facebooksiden: ” Glamsdalens BikePark”. https://www.facebook.com/glamsdalenBikePark/?fref=ts

Kørselsanvisning:
Kør efter Langbygårdsvej 10, 5620 Glamsbjerg og benyt parkeringspladsen overfor svømmehallen (572.302,6 m; 6.120.450,9 m). Sporet starter og slutter tæt ved parkeringspladsen og er anvist med skilt.

Glamsdalens Idrætsefterskole (GIE), frivillige borgere og Assens Kommune har i samarbejde anlagt MTB-sporet. Hvis du har bemærkninger til sporet, så kontakt os via facebookgruppen ”Glamsdalens BikePark” eller natur@assens.dk

Du skal være opmærksom på, at udbyderen af servicen sætter en eller flere cookies på din computer, når du trykker på afspil video. Læs om cookies.

Den tredje af fire ruter

Som en del af Assens Kommunes natur- og friluftsstrategi er det tidligere blevet besluttet at etablere fire mountainbike ruter i kommunen. To af dem er allerede etableret som deciderede ruter i Assens og Haarby, og nu har Glamsbjerg fået tilføjet Glamsdalens BikePark.

Mountainbike ruterne i Assens og Haarby blev anlagt i de eksisterende omkringliggende skove, mens banen i Glamsbjerg er blevet til ved at foretage ændringer i terrænet. Det var Glamsdalens Idrætsefterskole, som henvendte sig til Assens Kommune med lærer på skolens mountainbikelinje, Søren Bo Mogensen, i spidsen med ideen til at opføre banen. Ønsket var blandt andet, at eleverne på idrætsefterskolens mountainbikelinje både fik mulighed for at prøve kræfter med at bygge en bane og sørge for den fremtidige vedligeholdelse.

Kontakt Miljø og Natur

Åbningstider:
Mandag-onsdag mellem kl. 10-15
Torsdag mellem kl. 10-17
Fredag mellem kl. 10-13

Tlf: 64 74 75 11

Send sikker e-mail via borger.dk
Send sikker e-mail via virk.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.