icon-Ud-i-naturen

Ud i naturen

Havørredfilm

Assens Kommune og Udvikling Assens indgik i efteråret 2015 et samarbejde med SeatroutGuideFyn med det formål at skabe en havørredfilm fra området omkring Helnæs Bugt.

Assens er den første kommune på Fyn, som har fået produceret sin egen film om havørredfiskeri, og filmen skal benyttes til at tiltrække endnu flere lystfiskeinteresserede gæster til området omkring Helnæs Bugt.

Du skal være opmærksom på, at udbyderen af servicen sætter en eller flere cookies på din computer, når du trykker på afspil video. Læs om cookies.

Filmen blev produceret i april 2016 af fotograf Frederik Laks Lorentzen, indehaver af firmaet Inwaders Media, og Peter Andreas Christensen, ejer af Kokkaffe Conglomerate. Sidstnævnte optog fantastiske billeder med en drone.

Filmen er en del af Assens Kommunes særlige indsats for lystfiskere og lystfiskerturismen ved Helnæs Bugt. Projektet har til formål at styrke lystfiskerpotentialet i området ved at gennemføre en samlet indsats for bedre faciliteter for lystfiskere, bedre markedsføring og bedre betingelser for fisk i bugten

Titlen på filmen er "Heaven on Helnæs", og den skal fortrinsvis bruges for at tiltrække flere norske turister til området, og netop derfor medvirker to af de dygtigste norske fluefiskere.

Hvorfor Norge?

  • Kort rejseafstand
  • Tusindvis af lystfisker der fisker efter fedtfinne fisk (laks- ørreder)
  • Vores bedste fiskeperiode ligger uden for deres fiskesæson
  • De er købestærke og bruger godt og dyrt fiskegrej
  • De booker gerne de bedre indkvarterings steder
  • De går meget op i etik og passer på naturen

Samarbejdspartnere og sponsorer til projektet

Havørred Fyn, Go-Fishing, Denmark Outdoor Fishing Lodge på Helnæs og Sinatur Hotel Gl. Avernæs.

Kontakt Miljø og Natur - Team Natur

Tlf: 64 74 75 11

Send sikker e-mail via borger.dk
Send sikker e-mail via virk.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din MitID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.