icon-Ud-i-naturen

Ud i naturen

Natureventyr

Assens Kommune har indgået et samarbejde med appen Natureventyr. Det betyder, at børn og voksne nu tre steder i kommunen kan drage ud på eventyr langs børnevenlige ruter i naturen. Undervejs oplever I eventyr skrevet til områderne fyldt med sjov og udfordringer for børn og voksne.

Tag på eventyr med børnene blandt guder og magiske kilder

Mere end 50.000 børn og voksne har allerede været ude på eventyr med appen Natureventyr, der indeholder eventyr udformet som skattejagter i naturen. Et nyt samarbejde åbner op for tre helt nye og unikke fortællinger i Assens Kommune.

Eventyrene er målrettet familier med børn i alderen 3-9 år, og de gør det nemt og sjovt for børnefamilier at gå på opdagelse i kommunens spændende naturområder. Via kortet i appen går I fra kapitel til kapitel, og undervejs bliver børnene inddraget i fortællingen gennem spørgsmål og sjove udfordringer, der skal løses.

Natureventyr.

Skrevet unikt til tre forskellige ruter

Eventyrene er skrevet, så de tager udgangspunkt i de ting, som børnene kan opleve langs ruterne. Derfor har hvert område også sit helt eget unikke eventyr.

Aya og gudernes store retssag

Ved Fyns højeste punkt, Frøbjerg Bavnehøj, kan man opleve eventyret om Aya og gudernes store retssag, hvor menneskepigen Aya skal hjælpe jætten Loke med at bevise sin uskyld. Men kan man overhovedet stole på Loke?

Tatonka og den magiske kilde

I eventyret Tatonka og den magiske kilde følger man i fodsporene på troldmandslærlingen Tatonka, der skal finde en magisk kilde ved Vissenbjerg Bakker. Vandet fra kilden skal redde Professor Vekselvarms Komodovaran, så det er bare med at komme afsted.

Jagten på Kaptajn Fahnøs sidste skat

I Jagten på Kaptajn Fahnøs sidste skat tages man med på en rejse gennem Assens by med smukke gamle træskibe, gennem stemningsfyldte små gader og frem til Sukkerengen. Det er en eventyrlig skattejagt, og målet er Kaptajn Fahnøs sidste men også største skat.

Børn og voksne på natureventyr.

Udviklet i samarbejde med DGI

Virksomheden bag Natureventyr har udviklet appen i samarbejde med DGI, som har støttet projektet. Bag Natureventyr står fem børnefamilier, der arbejder for flere gode naturoplevelser til børnefamilier over hele landet.

I kraft af samarbejdet mellem Natureventyr og Assens Kommune koster det ikke noget at benytte sig af de tre eventyr.

Hent appen “Natureventyr” gratis til både iOS og Android, så er I lynhurtigt ude på eventyr.

Kontakt Miljø og Natur

Tlf: 64 74 75 11

Send sikker e-mail via borger.dk
Send sikker e-mail via virk.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.