icon-Ud-i-naturen

Ud i naturen

Legepladser

Vi har mange skønne legepladser rundt omkring i kommunen. Tag på tur med familien og få leg, hygge og frisk luft i lange baner.

Vores legepladser er sjove og forskelligartede og er udstyret med alt fra gynger og svævebaner til klatrestativer og rutsjebaner. Legepladserne har alle hvert sit udtryk, så I kan tage på sjove eventyr og finde jeres egen favorit-legeplads.

De fleste af vores legepladser er indrettet med borde, bænke og andet, så tag gerne madpakken med. 

Husk at holde vores legepladser pæne og rene!

Legeplads i Skovanlægget i Assens.

Via linket herunder finder du et kort over kommunale legepladser samt legepladser opført af grundejerforeninger/beboerforeninger på arealer ejet af Assens Kommune

Hvis I er vilde med gåture, er der i forbindelse med mange af legepladserne stier og vandreruter, som inviterer på smukke naturoplevelser og spændende kultur- og landskabshistorie.

Kort over legepladser i Assens Kommune

Find flere legepladser

Tommeruppernes Lokalråd har på deres website en side om legepladser i og omkring Tommerup og Tommerup Stationsby. Siden finder du via linket herunder:

Legepladser i Tommerupperne

Få mere information om vandreruter og stier

Hvis du efter et besøg på en af vores legepladser har fået mod på mere natur og/eller friluftsliv, har VisitAssens oprettet en temaside om vandring på Vestfyn, hvor du kan finde inspiration til din næste vandretur.

Vandreruter i tilknytning til legepladser