icon-Tilladelser-og-bevillinger

Til foreninger og aftenskoler

Kom tilbage til os

– genstart af foreningslivet

Efter flere måneders nedlukning, på grund af corona, er foreningslivet nu åbnet op igen. For en forening kan det være en stor opgave at få medlemmerne tilbage og gang i aktiviteterne igen.

Folkeoplysningsudvalget og Assens Kommune har derfor sat en række initiativer i værk, som har fokus på at hjælpe foreningerne med en god genåbning og med at få gamle medlemmer tilbage samt tiltrække nye.

Her på siden finder du forskellig information og materiale, som kan hjælpe jeres forening godt i gang. Du kan læse om: 

  • Fritidskortet. En hjælp til at markedsføre jeres forening og tiltrække nye medlemmer. 
  • Kampagnen: 'Kom tilbage til os'. Her finder du materiale og en film, som kan bruges i jeres forenings markedsføring. 
  • Link til puljer, som kan være relevante for jeres forening. 

Tiltræk nye medlemmer – meld jer til Fritidskortet

Når I som forening melder jer til Fritidskortet, så får I markedsført jeres tilbud gratis og kan tiltrække nye prøvemedlemmer. Fritidskortet er en aftale mellem foreninger og Assens Kommune om, at kommunen markedsfører foreningernes tilbud, hvis nye prøvemedlemmer gratis kan deltage 6 gange i foreningslivet i perioden 1. september til 15. oktober 2021.

Kampagnen 'Kom tilbage til os'

Kampagnen 'Kom tilbage til os' er et af de initiativer, som er lavet for at understøtte genåbningen af foreningslivet. Materialet kommer du  til at kunne se på kommunens sociale medier og i bybilledet under hashtagget #komtilbagetilos.

Herunder finder du plakater, et coverbillede til Facebook og videoen, som frit kan benyttes. Du er velkomne til at printe plakaterne ud og hænge op, hvor det giver mening og bruge coverbilledet og filmen på jeres Facebookside mv. Materialet kommer I  til at kunne se på kommunens sociale medier og i bybilledet under hashtagget #komtilbagetilos. Kampagnen kører fra uge 26-27 og fra uge 33-35. 

I forbindelse med kampagnen 'Kom tilbage til os' er der lavet nedenstående film. Din forening er meget velkommen til at downloade filmen og bruge den på jeres hjemmeside, sociale medier mv. 

Puljer foreninger kan søge 

Herunder finder du link til, hvilke puljer der kan være relevante for jeres forening at søge. 

Kontakt Kultur

Tlf: 64 74 75 07

Send sikker e-mail via borger.dk
Send sikker e-mail via virk.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.