icon-Støtte-til-projekter

Puljer og støtte

Kultur i Børnehøjde

Assens Kommunes pulje Kultur i Børnehøjde skal sikre et kvalitetsløft på området kultur for børn og styrke kendskabet til forskellige kunstneriske genrer samt kulturarv.

Puljen kan søges af skoler i Assens Kommune i partnerskab med institutioner, foreninger eller andre kulturaktører.

Puljen kan desuden søges af kulturinstitutioner og større kulturaktører i kommunen til udvikling af koncepter eller projekter, der involverer flere skoler, og som eventuelt kan udbydes bredt til skolerne i kommunen.

De aktiviteter, der understøttes, bør formidle kunstnerisk autenticitet og give indblik i kunstneriske processer, på andre måder end den almindelige undervisning er i stand til.

Læs retningslinjer for puljen 

 

OBS!

Vedrørende skoleåret 2020-2021:
Den årlige uddeling af puljen Kultur i Børnehøjde har fundet sted i juni 2020.

Vedrørende skoleåret 2021-2022:
Assens Kommune har den 29. april 2020 fået ny kulturpolitik.I den forbindelse forventes puljen Kultur i Børnehøjde revideret i løbet af efteråret 2020.
Eventuelle nye retningslinjer eller andre nyheder om puljen vil fremgå af denne hjemmeside.

 

Bemærk ny ansøgningsprocedure:

Alle ansøgninger skal fra 2020 indsendes via KMDs tilskudsportal. Første gang du skal indsende digital ansøgning til puljen Kultur i Børnehøjde, skal du kontakte Lise Christoffersen i Kultur og Fritid, kulturogfritid@assens.dk, 64 74 75 07. Hun hjælper dig med login til tilskudsportalen.

Herunder finder du link til tilskudsportalen og manual til ansøgning.

Projekter

Her kan du finde oversigter over de seneste 3 års Kultur i Børnehøjde-projekter - med oplysninger om projektholdere og partnere samt en kort beskrivelse af projekterne


Kulturaktører (partnere)

Her finder du en oversigt over lokale kulturaktører, der har tilkendegivet, at de gerne vil kontaktes med henblik på projektudvikling og partnerskaber

Du er naturligvis også velkommen til at henvende dig til aktører, som ikke står på listen - lokale såvel som ikke-lokale.

Yderligere oplysninger:

Kulturkonsulent Katrine West
Plan og Kultur
Assens Rådhus
Rådhus Allé 5
5610 Assens

Du kan sende en mail her fra dette link og derefter vælge kultur. OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.

Kontakt Kultur

Tlf: 64 74 75 07

Send sikker e-mail via borger.dk
Send sikker e-mail via virk.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.