icon-Støtte-til-projekter

Puljer og støtte

Adgang til fonde.dk

Foreninger på kultur – fritids- og socialområdet i Assens Kommune har gratis adgang til platformen fonde.dk.

Fonde.dk tilbyder forskelligt værktøj, som man kan bruge til projektudvikling og til at gøre fundraisingen mere målrettet. På fonde.dk kan du nemt søge relevante fonde frem til din/jeres projektidé, og få gode råd og vejledning samt finde skabeloner, der gør det nemmere at huske at få alt beskrevet og sendt med, når du kontakter en fond.

Aftalen giver gratis adgang for foreninger og frivillige

Hver forening / frivillig gruppe/råd mfl. kan oprette ét login til fonde.dk og få glæde af værktøjer og adgang til fondsdatabasen, annonceringer mv.

Tilbuddet er alene rettet mod foreninger og frivilliges arbejde inden for kultur-, fritids- og socialområdet.

Der kan gives ét login pr. forening.

Er du ikke oprettet, så følg nedenstående link til Byregion Fyns hjemmeside og udfyld der en enkel kontaktformular. I løbet af nogle dage vil du så modtage dit login fra fonde.dk.

Er du allerede oprettet, fortsætter du med dit nuværende bruger login.

Baggrund

Tilbuddet er udviklet sammen med de andre fynske kommuner i Byregion Fyn. Alle de fynske foreninger på kultur – fritids- og socialområdet har gratis adgang til platformen fonde.dk.

Se også ...

Kontakt Udviklingskonsulent Charlotte Wiwel

Tlf: 64 74 63 17

Send almindelig e-mail
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din MitID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.